Witam, jaką kreatyne wybrać? 16 lat 68kg 183cm wzrostu cwicze 5 miesiecy
Jaką kreatyne ?
Napisano Ponad rok temu
Czy jesteś pewny , że kreatyna jest ci potrzebna?
Jak dla mnie jeszcze w sumie przez kilka miesięcy możesz działać na dobrze zbilansowanej diecie i treningu..
Jak nie masz przyrostów to zmieniasz objętość lub ćwiczenia ewentualnie coś w diecie.. ( przyrostów możesz nie mieć bo jesz zbyt mało co jest bardzo częste ;>)
" Jesteś na tyle dobry , na ile dobry jest Twój najsłabszy punkt ."
" Bycie mistrzem nie polega na dokopaniu przeciwnikowi w walce, lecz zachowaniu zaraz po niej! "
Napisano Ponad rok temu
Ale jeżeli już na pewno chcesz decydować się na kreatynę polecam olimp xplode powder jest to bardzo mocna kreatyna na mnie podziałała i czytając opinie nie widziałem jeszcze jej użytkownika który był nie zadowolony z działania
Napisano Ponad rok temu
A jakąś diete ktoś umie ulozyc ? Nie ogarniam dietetyki, a do cwiczen mam trenera
Napisano Ponad rok temu
Ka moge polecic np kreatyne hcl z firmy Scitec Nutrition.
Ale pewnosci co do dzialanie niestety nie moge ci oferowac.
Napisano Ponad rok temu
Ale jeżeli już na pewno chcesz decydować się na kreatynę polecam olimp xplode powder jest to bardzo mocna kreatyna na mnie podziałała i czytając opinie nie widziałem jeszcze jej użytkownika który był nie zadowolony z działania
O tak zgadzam się ! Xplode była moim pierwszym stackiem kreatynowym i naprawdę bardzo dobrze wspominam ten okres Dobry smak i rozpuszczalność, a także ekonomiczne opakowanie
Jednak na sam początek radziłbym zacząć od klasycznego monohydratu kreatyny To najbardziej sprawdzona naukowo odzywka, której działanie jest udokumentowane przez wiele badań naukowych. Pytanie jednak brzmi - czy przy takim stażu oraz braku diety jest Ci potrzebna ? Nie! Na chwilę obecną dopracuj (bądź skomponuj) swoją dietę !
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ