Witam czy to bedzie dobry zestaw chodzi mi o osiągi ?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Witam czy to bedzie dobry zestaw chodzi mi o osiągi ?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
otóz no diete to tak mam 3/5 staram sie ją stosowac ale nie zawsze sie udaje a celem jest zebym nabrał troche masy i zeby w bicepsach troche cm przybyło
Napisano Ponad rok temu
Z suplementów na przyrost masy poleciłbym:
-monohydrat kreatyny + chelat magnezowy
-arginina/beta-alanina
-konkretny stack witaminowy
-gainer/bulk - tylko w celu uzupełnienia diety.
Warto jednak skoncentrować się na ułożeniu porządnej diety, która naprawdę stanowi podstawowy suplement To ona dostarcza najwięcej korzyści i decyduje o naszych przyszłych efektach.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
To już zależy. Przykładowo - monohydrat może być z każdej firmy ze względu na fakt iż większość odżywek ma ten sam skład czyli 100% czystego mono. Stack witaminowy poleciłbym z firmy Olimp (Vita-mine Multiple) lub Universal (Animal Pak/Uni-Vite). W przypadku chelatów magnezu również polecałbym Olimp. Co do argininy/beta-alanine osobiście próbowałem również preparaty Olimpu, ale np. Arginina z firmy SAN jest również warta polecenia. jeżeli chodzi o BULK to moimi faworytami są Dorin Formass/ Olimp Profimass. Co do gainerów fajnym rozwiązaniem jest wspominany niejednokrotnie na forum Scitec Jumbo Professional.
Najlepiej byłoby określić swój budżet, wtedy o wiele łatwiej dobrać zestaw
Napisano Ponad rok temu
Cóż to trochę niewiele, ale jest opcja za to skompletować zestaw. Monohydrat możesz bez problemu dorwać w rozsądnej cenie i tak jak mówiłem - w jego przypadku nie liczy się marka bo większość firm ma dokładnie ten sam skład w swoich odżywkach. Witaminy z Olimpu to koszt około 20 zł. Chelat podobnie. Z gainera możesz zrezygnować bo jego składniki bez problemu dostarczysz z pożywienia. Za pozostały hajs kup Argininę lub Beta-Alanine. Jeżeli będziesz mieć wątpliwości co do supli jakie zechcesz kupić to wcześniej podeślij je tutaj aby sprawdzić.
Napisano Ponad rok temu
Crea Shot 2.0 , Creatine + Ribose, Creatine Caps, Creatine + Beta-Alanine , Alkagen, Amino Complex
Otóz wybrałem tych sześć które by odpowiadały A moze jakies ty doradzisz jeszcze ?
Napisano Ponad rok temu
Z tego zestawu wybrałbym Creatine + Beta-Alanine. Oba te produkty bardzo dobrze na siebie oddziałują dlatego spróbowałbym ten suplement. Jednak jeżeli to Twój pierwszy kontakt z kreatyną to lepiej zainwestować w zwykły monohydrat.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Czy pot ma kolor?? |
Inne sporty |
|
|
||
Czy jeśli kłade sie spać o 2 w nocy i śpie do 11 to czy mięśnie rosną ?regeneracja |
Trening dla początkujących |
|
|
||
czy mass xxl coś zdziała??? |
Dieta |
|
|
||
czyżby podróbka? A moze to OEM? Gladius issue |
TACTICAL GEAR |
|