Soczysta pierś z kurczaka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli idzie o rybę, to robię tak, że poza podstawowymi pieprzem i solą posypuję rozmarynem najlepiej świerzym, zawijam w folię alu i do piekarnika - dusi się tak. następnie po wyjęciu z piekarnika na talerz, można dać oliwę z oliwek jeśli ktoś lubi, no i polać sokiem z cytryny świeżo wyciśniętym - dla mnie rewelacja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Tortilla- Ponad rok temu
-
Morszczuk- Ponad rok temu
-
Sałatka z kurczaka- Ponad rok temu
-
Najpowszechniejsze danie - kurczak z ryżem dla amatorów.- Ponad rok temu
-
Potreningowy szejk- Ponad rok temu
-
Sos Czosnkowo - Paprykowy- Ponad rok temu
-
Batoniki Proteinowe- Ponad rok temu
-
Placuszki na Słodko - Jabłkowe- Ponad rok temu
-
Hardcorowe Śniadanie- Ponad rok temu
-
Kakaowy omlecik (placek KUBY)- Ponad rok temu



