Monohydrat a jabłczan
Napisano Ponad rok temu
Zamierzam zacząć suplementację kreatyną ale nie wiem czy zaczynać od razu od jabłczanu czy lepiej na spokojnie od monohydratu? I w tym momencie kieruję pytanie do was co lepiej się sprawdzi na początku suplementacji. (staż treningowy 6 miesięcy, od miesiąca stagnacja, obwody nie zwiększają się.
Jeszcze zastanawiam się czy warto dobrać do kreatyny jakieś BCAA czy jednak jest to zbędny zabieg?
Napisano Ponad rok temu
większość osób myśli że, ma stagnacije bo nie bierze odżywek, podczas gdy problemu trzeba szukać, gdzieś indziej..
odpowiadajac na pytanie co lepsze, jablczan, czy mono, nie odczujesz różnicy, w działaniu, ewentulalnie może,,po kieszeni ( mono znacznie tańsze)
Bcaa, narazie zbędne, tylko przy naprawdę ciężkich Treningach warto. je stosować..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Stagnacja to w szczegolnosci wina diety lub treningu.
Dla niektorych nie istniene cos takiego jak stagnacja , znajdz nowa motywacje :-)
Co do kreatyny jezeli chcesz soe troche podpompowac woda polecam mono jezeli natomiast zalezy ci na uzyskaniulepszej definicji polecam jablczan
Napisano Ponad rok temu
A ja w celu rozwiania wątpliwości posłużę się tektem, który być może będzie pomocny w doborze właściwego suplementu:
http://www.fabrykasi...blczan-kreatyny
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Dzięki śliczne za rozwiązanie wątpliwości, jednak póki co się wytrzymam z zakupem. Jakiś czas temu miałem spadek obwodów (np. biceps o 1 cm) a kilka dni temu pomierzyłem obwody i zanotowałem wzrost bicepsa w porównaniu do spadku o 2.5cm.Czyli na czysto wyszło 1.5cm przyrostu. Na obecną chwilę postanowiłem zmienić trening a co z tego będzie to się okaże.
Pozdrawiam
Zbyt długi wykonywanie tych samych ćwiczeń również może być niekorzystne. Zaadaptowany mięsień nie będzie tak dobrze reagował na znany mu ruch jak tkanka "zaskoczona" nowym rodzajem aktywności fizycznej.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ