Witam.
Potrzebuję planu treningowego dla początkującego. Ukończyłem już trening ogólnorozwojowy i szukam czegoś dobrego.
Napisano Ponad rok temu
Witam.
Potrzebuję planu treningowego dla początkującego. Ukończyłem już trening ogólnorozwojowy i szukam czegoś dobrego.
Napisano Ponad rok temu
Witam
Na samym początku napisz proszę trochę więcej o sobie.
Jaki masz wiek, wzrost, jak wyglądał poprzedni trening i do jakiego poziomu doszedłeś.
Również zapraszam do zapoznania się z przykładowymi treningami które zostały
zamieszczone na Forum. Są bardzo przydatne i na początek sprawiają się idealnie.
Powodzenia
http://forum-kultury...yli-jak-zacząć/
Napisano Ponad rok temu
Mam 20 lat i zawsze byłem bardzo szczupły. Ostatnio udało mi się nabrać trochę masy, ale nadal jest to za mało jak na moje oczekiwania. Mam 176cm wzrostu i obecnie moja waga to 64 kilo.
Poprzedni trening ogólnorozwojowy wziąłem stad: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Chodziłem 3x w tygodniu - weekendy wolne. W dni w które chodziłem robiłem wszystkie partie po jednym ćwiczeniu 4 serie. Szło mi dobrze, technikę mam dobrą. Pytałem trenera na siłowni aby spoglądał na mnie jak robię i jeśli jest coś źle, to natychmiast mnie poprawiał, bo nie chciałem się wyuczyć złych nawyków.
Teraz oczekuję czegoś większego. Coś na zasadnie na większe mięśnie po 4-5 ćwiczeń, a na mniejsze po 3.
Jeśli coś będzie jeszcze potrzebne, to proszę pisać i oczywiście z góry dziękuję za pomoc.
Napisano Ponad rok temu
Jak mój przedmówca powiedział sprawdź proszę dział dla średnio zaawansowanych.
Chłopaki opisywali bardzo fajne metody treningowe między innymi na masę.
Na przykład tu masz taki plan:
http://forum-kultury...y-trening-masa/
A żeby jak powiedziałeś lepiej masa wzrastała proponuję zwiększyć kaloryczność posiłków.
Powodzenia
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
FBW, plan treningowy, objaśnienie |
Trening dla średniozaawansowanych |
|
|
||
Mój plan treningowy na masę z wolnymi ciężarami |
Trening dla średniozaawansowanych |
|
|