Witam.
Potrzebuję planu treningowego dla początkującego. Ukończyłem już trening ogólnorozwojowy i szukam czegoś dobrego.
Napisano Ponad rok temu
Witam.
Potrzebuję planu treningowego dla początkującego. Ukończyłem już trening ogólnorozwojowy i szukam czegoś dobrego.
Napisano Ponad rok temu
Witam ![]()
Na samym początku napisz proszę trochę więcej o sobie.
Jaki masz wiek, wzrost, jak wyglądał poprzedni trening i do jakiego poziomu doszedłeś.
Również zapraszam do zapoznania się z przykładowymi treningami które zostały
zamieszczone na Forum. Są bardzo przydatne i na początek sprawiają się idealnie.
Powodzenia ![]()
http://forum-kultury...yli-jak-zacząć/
Napisano Ponad rok temu
Mam 20 lat i zawsze byłem bardzo szczupły. Ostatnio udało mi się nabrać trochę masy, ale nadal jest to za mało jak na moje oczekiwania. Mam 176cm wzrostu i obecnie moja waga to 64 kilo.
Poprzedni trening ogólnorozwojowy wziąłem stad: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Chodziłem 3x w tygodniu - weekendy wolne. W dni w które chodziłem robiłem wszystkie partie po jednym ćwiczeniu 4 serie. Szło mi dobrze, technikę mam dobrą. Pytałem trenera na siłowni aby spoglądał na mnie jak robię i jeśli jest coś źle, to natychmiast mnie poprawiał, bo nie chciałem się wyuczyć złych nawyków.
Teraz oczekuję czegoś większego. Coś na zasadnie na większe mięśnie po 4-5 ćwiczeń, a na mniejsze po 3.
Jeśli coś będzie jeszcze potrzebne, to proszę pisać i oczywiście z góry dziękuję za pomoc. ![]()
Napisano Ponad rok temu
Jak mój przedmówca powiedział sprawdź proszę dział dla średnio zaawansowanych.
Chłopaki opisywali bardzo fajne metody treningowe między innymi na masę.
Na przykład tu masz taki plan:
http://forum-kultury...y-trening-masa/
A żeby jak powiedziałeś lepiej masa wzrastała proponuję zwiększyć kaloryczność posiłków.
Powodzenia ![]()
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
Plan FBW |
Street Workout i Kalistenika |
|
|
||
Dziennik Treningowy Marcina |
Dzienniki treningowe |
|
|