Witam, jestem od 4 tygodni na powolnym dodawaniu kalori, na tzw reversie. Ostatnio zgrzeszyłem bo w piątek były urodziny i wypiłem kilka drinków + pizza+ ciasto + mac donald no ogólnie przyjąłem więcej kalorii nie dziennie zapotrzebowanie i się zalałem. na brzuchu widać to:( Jak wrócić do stanu przed tym zalaniem. Nie wiem co robić... trzymam michę bardzo restrykcyjnie ale jeden błąd doprowadził do tego, że właśnie się zalałem i nie miałem takich fałdków na brzuchu. Proszę o pomoc

Reverse diet
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

1 odpowiedź w tym temacie

Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Dieta. Zdrowe odżywianie. Jagody - dlaczego warto je jeść? Ile kalorii mają jagody? | Diety | 
 |   
 | ||
| Dieta i plan treningowy | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| PORADNIKI DIETETYCZNE - NIE BADZ SKWASZONY; PIĘĆ PRZEMIAN.. | Inne sporty | 
 |   
 | ||
| Strony z dietami i treningami - CO WYBRAĆ? | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Dieta dukana | Fitness i Aerobik | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Forma Forma- Ponad rok temu 
- 
			 Ile jesc podczasz przeziebienia i lezenia w domu? Ile jesc podczasz przeziebienia i lezenia w domu?- Ponad rok temu 
- 
			 Dieta Dieta Dieta koszmar ! Dieta Dieta Dieta koszmar !- Ponad rok temu 
- 
			 Dieta- szukam potraw do swojej diety Dieta- szukam potraw do swojej diety- Ponad rok temu 
- 
			 Pomoc w rozłożeniu makroskładników na dany posiłek Pomoc w rozłożeniu makroskładników na dany posiłek- Ponad rok temu 
- 
			 Chcę przejść na dietę, jak to zrobić? Chcę przejść na dietę, jak to zrobić?- Ponad rok temu 
- 
			 Prośba o diete Prośba o diete- Ponad rok temu 
- 
			 Prośba o dietę na redukcję ! Prośba o dietę na redukcję !- Ponad rok temu 
- 
			 Zrzucenie zbędnych kilogramów i rzeźba Zrzucenie zbędnych kilogramów i rzeźba- Ponad rok temu 
- 
			 Czy jest możliwość ułożenia diety? Czy jest możliwość ułożenia diety?- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu