Witam mam 16 lat 173 cm wzrostu. Cwicze juz miesiac tak wiecie od tak na silowni ale chcialbym zaczac cwiczyc tak na 100% dokladnie chodzi mi o plecy i klatke piersiową wiecie zeby byly efekty ! A i czy moglby mi ktos ulozyc plan na caly tydzien dokladnie pon/sroda/piatek co i po ile powtorzen mam robic. + zamierzam kupic jakies bialko do 60/70zl polecacie cos? prosze o pomoc,
Ćwiczenia na plecy i klatke piersiowa + plan
Napisano Ponad rok temu
Jak do tej pory trenowałeś?
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Jak do tej pory trenowałeś?
ale ile dni w tyg czy jak ? jezeli o to chodzi to 3/4 razy w tyg pon/sro/piatek/ i nieraz sobota
Cwicze sobie tak wiesz ze podnosze sztangi cos a chcialbym zeby mi ktos pomogl czy cos ulozyc plan treningowy cos i polecil jakies bialko do 70zl ? czy oto panu chodzilo?
Napisano Ponad rok temu
W pytaniu chodziło bardziej jeszcze oto jakie ćwiczenia stosowałeś podczas treningu i w jakich seriach i powtórzeniach.
Jeśli jesteś początkującym białka nie musisz kupować bo jeszcze mięśnie będą rozwijać się w dobrym stopniu i nie ma co tego przyspieszać.
" Jesteś na tyle dobry , na ile dobry jest Twój najsłabszy punkt ."
" Bycie mistrzem nie polega na dokopaniu przeciwnikowi w walce, lecz zachowaniu zaraz po niej! "
Napisano Ponad rok temu
W pytaniu chodziło bardziej jeszcze oto jakie ćwiczenia stosowałeś podczas treningu i w jakich seriach i powtórzeniach.
Jeśli jesteś początkującym białka nie musisz kupować bo jeszcze mięśnie będą rozwijać się w dobrym stopniu i nie ma co tego przyspieszać.
hmm podnosiem tylko sztange na klate 50kg z 6 serii po 9/8/7 razy? mowie nie znam za duzo cwiczen chcialbym zeby mi kgos pomogl jakies cwiczenia albo rozpisac co i w jakie dni robic i po ile dostosuje sie do tego !?
Napisano Ponad rok temu
Podstawowym treningiem idealnym na poczatek jest trening full body workout(fbw)
jest to trening ogólnorozwojowy gdzie ćwiczymy całe ciało na treningu
Treningi na początek - Split i FBW
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Podstawowym treningiem idealnym na poczatek jest trening full body workout(fbw)
jest to trening ogólnorozwojowy gdzie ćwiczymy całe ciało na treningu
A innych cwiczen niemogl bys ulozyc czy cos podobnego ? bo nie mam sprzetu aktualnie do np wyprosty nóg na maszynie itp lawke mam sztangi itp mam hantelki tylko np do nog cwiczen ani na maszynach to tego nie mam moglbys cos innego doradzic? czy cos
Napisano Ponad rok temu
Przysiady, wykroki, żurawie
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA: DZIENNIK TRENINGOWY OLOSEK
W RAZIE PYTAŃ, PORAD ZAPRASZAM NA PRIV
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Problem tylko z ćwiczeniami na nogi? Napisz jakich ćwiczeń nie możesz wykonać to jakoś doradzimy
TKWM