Wiek 18 lat
Waga 68 kg
Wzrost 170 cm
Doświadczenie 7 miesiecy
Bardzo prosze o ułozenie planu oraz podac informacje o dobrym odzywianiu. Trenuję już 7 miesiecy, widac duze efekty ale pragnę sięgnąć o porady ekspertów.
Dieta, plan treningowy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
interesuje cię plan na masę czy redukcję tkanki tłuszczowej?
Napisano Ponad rok temu
A jak wygląda Twój trening dotychczasowy ?
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA: DZIENNIK TRENINGOWY OLOSEK
W RAZIE PYTAŃ, PORAD ZAPRASZAM NA PRIV
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Nie mam ułożonego dokładnego planu treningowego. Trenuje w każdy dzień oprocz czwartku i niedzieli.
Pon - barki,triceps
Wt - plecy,biceps
Śr- nogi
Czw - ------
Piat - klatka,brzuch
Sobota - plecy,biceps
Niedziela- ------
Na daną partie mam 4 cwiczenia, oczywiscie zmieniam je. Technika cwiczen jest u mnie dobra. Problemem staje sie u mnie dieta. Oczywiscie widac efekty przed i po 7 miesiacach ale wiem ze stac mnie na wiecej dzieki dobrze ulozonego planu i diety. Prosze o porady
Napisano Ponad rok temu
A masz ułożoną jakąkolwiek dietę ?
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA: DZIENNIK TRENINGOWY OLOSEK
W RAZIE PYTAŃ, PORAD ZAPRASZAM NA PRIV
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
za duzo. biceps i plecy 2x w tygodniu zbedne. pewnie ciezko bedzie Ci sie przestawic ale wiecej nie znaczy lepiej. to ze nie masz przypisanych ściśle cwiczen tez jest bledem. wykonujac caly czas inne cwiczenia ciezko o progresje. powinieneś sobie ulozyc cwiczenia wykonywac je przez 8-12 tygodni stosując progresje ciężaru po czym lekka regeneracja np tygodniowa i zmieniasz plan treningowy dajac dopiero wtedy inne ćwiczenia lub inaczej laczac partie.
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Nie mam ułożonej diety po nie wiem jak Jak kazdy staram sie jesc jak najwiecej bialka. W mojej diecie znajduja się jajka,kurczak,serki wiejskie,ryby to jeem bardzo często. Tylko problemem jest u mnie obiad. Przychodze do domu po treningu a tutaj pierogi na stole noi musze to zjesc bo nic innego nie ma........
Prosze chociaz troche o rozpiske diety i ulozenie tego dokladnego planu
Napisano Ponad rok temu
jedzenie jak najwięcej bialka jest mylnym pojęciem. nawet białko gdy przekraczasz swoje zapotrzebowanie odkłada sie w tluszcz. jego wystarczy przy masie nawet 1.8g/kg. niema co przesadzac z jego iloscia bo tylko zakwasza sie organizm. przy wadze 68kg daje nam to 122g bialka a tyle spokojnie wyciagniesz jedzac 200g piersi z kurczaka, 250g twarogu (cala kostka) + rybka lub jajka. skup sie raczej na węglowodanach. ich powinienes jesc wiecej aby przytyc. dobrze aby stanowily one 40-50% dziennego zapotrzebowania. o produktach pisalem niedawno w tym poscie:
http://forum-kultury...e/#entry1396929
staraj sie jadac te produkty. i przeczytaj podwieszone tematy z dzialu dieta jak podliczyc swoje zapotrzebowanie. uloz wtedy dietke, wklej a my ja ocenimy i poprawimy
Użytkownik Joks edytował ten post Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...