witam moja waga 67kg wzrost 166 chciał bym sb zakupić jakieś odżywki ale nie chcę robić żadnej masówki tylko poprawić swoj wygląd (sylwetkę) dodam że wczesniej cwiczyłem na sucho i teraz moje pytanie jakie odżywki sobie dobrać?. Do poprawienia sylwetki

Odżywki na masę
Napisano Ponad rok temu
a troszke wiecej informacji o sobie? staz treningowy, wiek? ilosc treningow w tygodniu? ich dlugosc czy przekraczają 60 min? czy jestes szczuply? i jak jest z dieta? jesz czysto? bo suple to moze 5% sukcesu i czasem lepiej zainwestować w kurczaka/wolowine i kasze/ryz niz w suplementy
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
hm.. a po co Ci suplementy ? złapała Cię już stagnacja ? masz wg dietę ? bo od tego radził bym zacząć na początku, tak jak Joks wspomniał suple to tylko dodatek 5%sukcesu, za twój wygląd jest w 70% odpowiedzialna dobrze zbilansowana dieta. Więc zadbaj o nią a efekty się na pewno pojawią   

Napisano Ponad rok temu
Podstawą jest dieta z w Twoim przypadku z dodatnim bilansem kalorycznym.
Suplementy to tylko jej dodatek, uzupełnienie diety.
Jak nie masz diety to na razie daruj sobie odżywki, szkoda kasy, bo tylko ją zmarnujesz 
Załóż temat w dziale dieta pomożemy CI ułożyć i później ewentualnie jakieś odżywki  

Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Prosze kogos doswiadczonego o pomoc w sprawie planu na mase. | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Plan na mase :D | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Tygodniowy plan ćwiczen na rzezbe i mase | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Trening na masę 4 dniowy | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Prośba o ocene i porade plan na mase! | Trening dla początkujących | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Czy warto brać jakiekolwiek suplementy? Czy warto brać jakiekolwiek suplementy?- Ponad rok temu 
- 
			 Suple na mase i redukcje Suple na mase i redukcje- Ponad rok temu 
- 
			 BCAA dawkowanie. BCAA dawkowanie.- Ponad rok temu 
- 
			 Maksymalna wydolność organizmu przy długotrwałym wysiłku Maksymalna wydolność organizmu przy długotrwałym wysiłku- Ponad rok temu 
- 
			 Problem z kreatyną Problem z kreatyną- Ponad rok temu 
- 
			 Suplementacja dla 18-latka Suplementacja dla 18-latka- Ponad rok temu 
- 
			 Suple do rozpisania Suple do rozpisania- Ponad rok temu 
- 
			 Spadek siły na cyklu- Spadek siły na cyklu-- Ponad rok temu 
- 
			 Przybranie na wadze Przybranie na wadze- Ponad rok temu 
- 
			 Beta-Alanina Beta-Alanina- Ponad rok temu