Raczej z ATP i końcówek glikogenu,żeby czerpać moc z tłuszczu musiałby robić trening tlenowy,czuli bardzo wolno,bardzo mały ciężar.
Iwaaan92 - Ta Pasja nadaje sens memu życiu!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ostatnio mam fazę na omlety z ran zwłaszcza na słodko jak są teraz świeże owoce, śniadanie wchodzi ze smakiem jak nigdy
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownik iwaaan92 edytował ten post Ponad rok temu
Dobrze wiem co się w życiu liczy...
Szacunek na ulicy, honor i ten kto
ĆWICZY !
Napisano Ponad rok temu
Beta alanina daje nam wytrzymalosc na treningu. Nie kazdy ja lubi bo pieczenia sa. ja lubie to uczucie bo wiem ze przynajmniej dziala:) Ogolnie na mnie dziala tak dawka 5 g minimum:) napewno warto wyprobowac
Napisano Ponad rok temu
Jedni ją czuja inni nie kwestia dawki i opłacalności
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
W sumie mogę wypróbować i zobaczyć jak się będzie po tym ćwiczyć A co do dawkowania to zażywać tylko właśnie wtedy gdy brak mi sił przed treningiem czy każdym razem? Nie chcę takiej sytuacji jakbym później to odstawił to nagle nie miałbym ochoty i sił na trening tylko przez to że organizm przyzwyczaił się do tego suplementu...
ĆWICZY !
Napisano Ponad rok temu
Organizm się do wszystkiego przyzwyczaja,jak nie będziesz w diecie dostarczał zdrowych kwasów tłuszczowych to też zdrowie zacznie szwankować.
Napisano Ponad rok temu
Kompletuje zamówienie i nie chce przepłacać za wysyłkę.
ĆWICZY !
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Jak nie dostarczasz zdrowych kwasów tłuszczowych to smarowanie stawów jest grosze.
Napisano Ponad rok temu
ĆWICZY !
Napisano Ponad rok temu
I kolagen i omega to zbędna duperela. Kolagen działa tylko wtedy gdy jest wstrzyknięty bezpośrednio w staw!
Jak myślisz że jakimś cudem kolagen (białko) trafi z przewodu pokarmowego do stawów to ja gratuluję naiwności
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Zwiększać co tydzień zapotrzebowanie o 100kcal aż zwiększy mi się o 300-500 i na takim pulapie kalorycznym zostać póki będą zauważalne efekty i przyrosty?
A co do treningu to lecę dalej splitem póki widzę, że jest progres. Widzę, że klatka się poprawiła, krata na brzuchu nadal jest ale łapa stoi w miejscu, może to kwestia złych ćwiczen...
Dzisiejsze 2 posiłki w pracy
Użytkownik iwaaan92 edytował ten post Ponad rok temu
ĆWICZY !
Napisano Ponad rok temu
Zwiększasz o 100 aż waga nie drgnie d przodu i zostajesz na tym pułapie i obserwujesz czy nie podlewa. Potem już chyba wiadomo co dalej
łapa teraz stoi w miejscu bo na reversie dalej masz ujemne kalorie to jakim cudem ma urosnąć?
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
ĆWICZY !
Napisano Ponad rok temu
Dobiło glikogenem to i obwód tam gdzie masz 2 co do wielkości partię (plecy) + klatka nieco spuchło. Nie licz że ci mięsień urósł na reversie i ujemnych kaloriach :E
Dawniej robiono 1 ćwiczenie w 8/10 seriach na biceps i katowano go srogo. To nie jest tak ze musisz mieć 3ćw w 3 seriach bo tak i już, Raz robisz 1 raz zrobisz 3, trzeba zamieniać ćwiczenia przeplatać repsy serie itp. Naucz się samemu decydować i obserwować co na Ciebie działa i co jest najlepsze bo od nas możesz dostać 20 gotowych scenariuszy które nie będa dla Ciebie najlepsze bo każdy jest inny inaczej czuje mięsień i potrzebuje odmiennego bodźca.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
ĆWICZY !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do jakiej wagi zamierzasz masować?
Nie chcę się zalać jak ostatnio i myślę, że do końca roku rozsądną wagą będzie to około 76-78kg
ĆWICZY !
Napisano Ponad rok temu
Wrzucam dzisiejszą szamę
Posiłek potreningowy
A tutaj odebrana dzisiejsza przesyłka, jestem ciekaw działania tej bety
Trochę motywacji na trening. Znaleziony świeżutki secik jak dla mnie kozak! Fajnie się przy tym ćwiczy jak ktoś lubi taki repertuar na siłce
ĆWICZY !
Napisano Ponad rok temu
Odnośnie działania bety przy dawce 3g dopiero po jakichś 30min czułem lekkie mrowienie niemalże niewyczuwalne, a odnosząc się do samego treningu nie zauważyłem większej różnicy.
Teraz pytanie z innej beczki. Jeżeli kupuję ryż basmanti, jaśminowy ale są one koloru białego to tak jakbym jadł biały ryż już przetworzony? Produkty nieprzetworzone zbożowe zawsze muszę mieć brązowy odcień?
To samo pytanie do płatków jaglanych i orkiszowych jeżeli są one błyskawiczne to już przetworzone?
Nie mogę nigdzie znaleźć tych odmian ryżu w kolorze brązowym jak i tych dwóch rodzai płatków na których nie byłoby napisu "błyskawiczne".
ĆWICZY !