Cześć a więc tak dietę już staram się trzymać dość skrupulatnie na redukcję z wyliczonego zapotrzebowania puki co dałem -300 tak jak radzili mi w dziale diety odstawiłem całkowicie cukier fast food i inne różne świństwa staram się jeść dużo zielonych warzyw kurczaka pieczonego w papierze bez oleju makaron ziarnisty i inne zdrowsze rzeczy. Teraz pytanie odnośnie wystartowania z treningami niżej kilka info o mnie
- Wiek 21
- Wzrost 178 cm
- Waga 80
- Waga planowana 70
- Staż treningowy 0
- Ile robisz treningów w ciągu tygodnia? 10 (x2 dziennie po 1h)
- Rodzaj Twoich treningów : Pompki, brzuszki , przysiady, rower stacjonarny, bieganie
- Intensywność Twoich treningów : staram się robić taką ilość powtórzeń aby ostatnie powtórzenie było bardzo ciężkie do zrealizowania
- Czy zazwyczaj szybko chudniesz czy masz tendencję do tycia? : Raczej nie mam problemów z tendencją do tycia dostałem tylko brzuch przez to iż nic nie robiłem ze swoim życiem zero treningów oraz śmieciowe jedzenie lecz po 2 tygodniach treningów w domu już widać że brzuch jest mniejszy.
- Co uważasz za najtrudniejsze w stosowaniu dobrego odżywiania? : Nie widzę w tym nic trudnego nawet odpowiada mi to
- Czy stosujesz suplementy i jeśli tak to jakie oraz od jak dawna(czy systematycznie?) : suplementów nie stosuję bo czekam na jakieś porady co by mi się przydało
- Kontuzje/Urazy : w połowie usunięta lewa nerka po wypadku motocyklowym
Mój plan jest taki aby najpierw stracić na wadzę aby trochę wyrzeźbić sylwetkę a potem gdy uda zgubić się już brzuch myślałem nawet aby zrobić ok 85-90 kg przez ten miesiąc z powodu utraty pracy mogę ćwiczyć jedynie w warunkach domowych dostęp do sprzętu to jedynie duży dom oraz rower stacjonarny jakieś porady na początek które ćwiczenia najlepiej wybrać jaki rodzaj treningów