Dziennik Treningowy Łukasz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A główny posiłek to który? Witaminy zawsze do posiłku w którym są tłuszcze
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
A główny posiłek to który? Witaminy zawsze do posiłku w którym są tłuszcze
Chodzi mi o posiłek kurczak z ryżem
Dalej redukujesz?Bo jeżeli tak to ja bym wywalił to mleko ze śniadania.
Niebawem dieta zmieniona, bez dieta i innych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z ciekawości zapytam, czemu witaminy po posiłku gdzie tłuszcze?
A Ty sam jak się czujesz na diecie?
Napisano Ponad rok temu
Czuje się o wiele lepiej niż wcześniej, zdrowo - czuje brak sił, zmęczenie i czasami napady głodu ale mówią, że to na redukcji normalne.
Doczekać się nie mogę pozbycia resztki tłuszczu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Slimak edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo witaminy są rozpuszczalne w tłuszczach i wodzie,po posiłku dostarczasz obu A brane na pusty żołądek powodują gruby dyskomfort.
Napisano Ponad rok temu
Nie radzę sobię z napadami głodu nie łamię się ale jak atak głodu nastapi to trwa i trwa aż do zaplanowanego posiłku
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Przerwa w pisaniu była dziennika - życie prywatne, już ogarnięte więc wracam do pisania regularnego.
04.05.2015
1. 6:00 Jajecznica na kanapkach - jajka 180g ( 3 jajka ), 4 kromki ciemnego pieczywa
2. 10:00 Omlet - jajka 100g, płatki owsiane 100g, rodzynki 20g, twaróg chudy 100g.
3. 15:00 Pierś z kurczaka 125g smażona na cebuli i PAM Cooking Spray, ryż paraboliczny 100g, brokuły 100g, sos meksykański Dawtona słoik 130g
4. 19:00 Pierś z kurczaka 125g smażona na cebuli i PAM Cooking Spray , ryż paraboliczny 100g, brokuły 100g, sos meksykański Dawtona słoik 130g
Ostatniego posiłku nie było, zabrakło sera
Użytkownik Slimak edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jest ten ból jak zabranie jedzenia w lodówce... dobrze że wróciłeś
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
To jest ten ból jak zabranie jedzenia w lodówce... dobrze że wróciłeś
Widzę, że to znasz jak ja..
Dzięki !
Trening:
Rozgrzewka - 5 minut biegania na bieżni.
1. 6:00 Jajecznica na kanapkach - jajka 180g ( 3 jajka ), 4 kromki ciemnego pieczywa
2. 10:00 Omlet - jajka 100g, płatki owsiane 100g, rodzynki 20g, twaróg chudy 100g.
3. 16:30 Pierś z kurczaka 125g z cebula smażonąi PAM Cooking Spray, ryż paraboliczny 100g, brokuły 100g, sos meksykański Dawtona słoik 130g
4. 19:30 Pierś z kurczaka 125g i PAM Cooking Spray , ryż paraboliczny 100g, brokuły 100g, sos meksykański Dawtona słoik 130g
Zamiast ryżu dałem 4 kromki chleba - w pracy o wiele wygodniej zamiast ryżu - mam chwilę by zjeść i daje radę zjeść to w 3 - 5 minut jako śniadanie gdy dojadę do pracy.
Cebula smażona z kurczakiem jest w porządku ?
Napisano Ponad rok temu
Cebula jest kaloryczna ale zmieściła się w bilansie. Jako warzywo jest bardzo ok a kurczak usmazony na cebuli smakuje o niebo lepiej niz usmazony na niczym.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
06.05.2010
3. 14:30 Pierś z kurczaka 125g z cebula smażonąi PAM Cooking Spray, ryż paraboliczny 100g, brokuły 100g, sos meksykański Dawtona słoik 130g
4. 18:30 Pierś z kurczaka 125g i PAM Cooking Spray , ryż paraboliczny 100g, brokuły 100g, sos meksykański Dawtona słoik 130g
07.05.2015
Trening:
3. 15:30 Pierś z kurczaka 125g z cebula smażonąi PAM Cooking Spray, ryż paraboliczny 100g, brokuły 100g, sos meksykański Dawtona słoik 130g
4. 20:00 Banan po treningu
5. 20:30 Pierś z kurczaka 125g i PAM Cooking Spray , ryż paraboliczny 100g, brokuły 100g, sos meksykański Dawtona słoik 130g
08.05.2015
3. 15:00 Pierś z kurczaka 125g z cebula smażonąi PAM Cooking Spray, ryż paraboliczny 100g, brokuły 100g, sos meksykański Dawtona słoik 130g
4. 19:00 Pierś z kurczaka 125g i PAM Cooking Spray , ryż paraboliczny 100g, brokuły 100g, sos meksykański Dawtona słoik 130g
09.05.2015
3. 15:30 Pierś z kurczaka 125g z cebula smażonąi PAM Cooking Spray, ryż paraboliczny 100g, brokuły 100g, sos meksykański Dawtona słoik 130g
4. 20:30 Pierś z kurczaka 125g i PAM Cooking Spray , ryż paraboliczny 100g, brokuły 100g, sos meksykański Dawtona słoik 130g
Napisano Ponad rok temu
Zamieniaj czasem sosy żeby sie nie nudziło ryż na makaron czy kaszę 100g suchego produktu ma tyle samo kcal co ryż a zawsze to urozmaicenie
Jak wchodzi mój zestaw treningowy? I pamiętaj o cardio
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Zamieniaj czasem sosy żeby sie nie nudziło ryż na makaron czy kaszę 100g suchego produktu ma tyle samo kcal co ryż a zawsze to urozmaicenie
Jak wchodzi mój zestaw treningowy? I pamiętaj o cardio
Właśnie z tymi sosami to ostrożnie podchodzę bo nie chce przekroczyć niczego a ciężko trafić coś o podobnych wartościach
Dobrze wiedzieć, jakiś konkretny makaron i kasza ? Cenna informacja
Powiem Ci tak, Dieta nowa stworzona przez Ciebie rewelacja - redukcja i jest pysznie WOW !
Treningi są w porządku, cały czas je wykonuje a propo cardio to rower przesmaruje i w dni nietreningowe będę rowerem jeździć - zawsze to jakiś ruch
Napisano Ponad rok temu
Makaron pełnozairnisty i z pszenicy durum, Kasza gryczana fajnie pasuje do sosów i mięs Ale możesz stosować dosłownie każdą grubą kaszę. Podobna kaloryka.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Makaron pełnozairnisty i z pszenicy durum, Kasza gryczana fajnie pasuje do sosów i mięs Ale możesz stosować dosłownie każdą grubą kaszę. Podobna kaloryka.
Dziś przejdę się na zakupu bo Płatki Owsiane skończyły się i zakupię, wrzucę nowe zdjęcia !
Jak z suplami co pisaliśmy ?
Napisano Ponad rok temu
Napisz co masz to napisze Ci co i jak.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisz co masz to napisze Ci co i jak.
Olimp za punkty dostałem a ZMB pozostałości po trenerze starym który wtedy olał mnie