Cześć jestem Patryk, mam 17 lat.
Moja historia
Zanim zająłem się Workoutem i siłownią przez 11 lat ćwiczyłem taekwondo,czasami jeszcze chodzę na treningi ale nie mogę jeździć na zawody gdyż od 2 lat zacząłem mieć problemy z ciśnieniem, które były spowodowane zwężeniem aorty serca.Przeszedłem 2 zabiegi teraz jestem zdrowy ale rodzice boją się mnie póścić na zawody.Aktualnie zająłem sie rzeźbieniem mojego ciała.Najpierw trenowałem 2 razy w tygodni+2 razy taekwondo,teraz zająlem sie tylko Workoutem i trenuję 4 razy w tygodniu po 1h
(Teraz chyba jest taki trend bo w mojej klasie ćwiczy ze mną 8 osób+3 kumpli z gimnazjum tylko że oni biorą te wszyskie białka,jabłczany,krete i wszystko co się da, moim zdaniem to jest nie zdrowe ja ćwiczę naturalnie bez rzadnych wspomagaczy.Tylko dobra dieta)
Początek moich treningów i transformacji Styczeń 2015 ( postanowienie noworoczne, challenge accepted)
-Styczeń 2015
Waga 56 kg, Wzrost 167, Wiek 17, Biceps 32cm
Max Ilość podciągnięć za jednym razem 14
Max pompek za jednym razem bez przerwy 50
Mój kanał na youtube [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Plan Treningowy
(Legenda:Zielony dni treningu,czarny wolne,niebieski 1 dzień nie pewny, w nawiasach jakie mięsnie będę ćwiczył )
Poniedziałek (Ręce i klata)
Wtorek
Środa (Plecy)
Czwartek
Piątek (mięsnie brzucha)
Sobota
Niedziela (Ćwiczenia na nogi/lub/bieganie/lub/rower)
Rodzaj trenngów w poszczególne dni jest rózny staram się zmieniać ćwiczenia nie powtarzać jednych i tych samych.