Witam mam takie pytanie jakie ćwiczenia na spalenie tkanki tłuszczowej z klatki piersiowej i brzucha mam 26lat, 180cm wzrostu, 89kg cwicze od czasu do czasu.Klatka piersiowa można powiedzieć ze duże cycki mam jak na faceta co z tym zaradzić. Może jakieś suple i dieta bądź tylko dobre ćwiczenia.Ćwiczę jedynie w domu bo nie mam czasu na siłownie. Pozdrawiam
Spalenie zbednego tluszczu
Napisano Ponad rok temu
Cześć. Nie istnieje takie zjawisko jak miejscowe spalanie tłuszczu. Pozbywamy się go z całego ciała, nie stąd, skąd chcemy. Żeby redukować tkanke tłuszczową należy stosować diete z ujemnym bilansem kalorycznym. W jej sprawie zapraszamy do stosownego działu, tutaj zajmiemy się Twoim treningiem. Jesteś w stanie zapisać się na siłownie, bądź zorganizować podstawowy sprzęt i sysmatycznie trenować?
Napisano Ponad rok temu
Powiem tak pracuje na 3 zmiany 6-14, 14-22, 22-6. Najblizsza silownia jest odemnie oddalona 26km , ale posiadam swoja laweczke prosto-skosna, oraz hantelki. Ale to by na poczatek wystarczylo prawda.? Wiec slucham Cie w sprawie tego treningu i diety. pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Potrzebny będzie zakup sztangi oraz obciążenia (minimum 80kg na sam początek). Kiedy już to skompletujesz to najlepszym wyborem będzie trening FBW - Full Body Workout. Jest to trening, na którym trenujemy całe ciało, wykonując po 1 ćwiczeniu na każdą z grup mięśniowych. Dieta - dział Dieta, tak jak napisałem wyżej
Napisano Ponad rok temu
postaram sie ogarnac jakas sznange i obiazenie. to konkretnie jakie cwiczenia bede wykonywal ile seri i jakimi obciazeniami. aha czyli dieta musze szukac w innym poscie tak
Napisano Ponad rok temu
Trening FBW, tak jak napisałem. Znajdziesz szczegółowo opisany u nas na forum. Dieta w dziale dieta.
Napisano Ponad rok temu
Zapraszam również do założenia u nas DZIENNIKA TRENINGOWEGO prowadząc dziennik szybciej będziesz notował postępy.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Gzieki za rady kiedy ogarne wszystko zaczne cwiczyc i zaloze dzienniczek pozdrawiam:)
Napisano Ponad rok temu
powiem tak mozesz mi podeslac link do tego Trening FBW bo nie moge znalesc. dobra jak cos to bede pisal dzieki pozdrawiam:)
Napisano Ponad rok temu
Tu masz linki do tematów zawierające tematykę FBW
http://forum-kult...l-body-workout/
http://forum-kult...początkujących/
TKWM