Ksylitol jest dobry, gdyby jeszcze tylko nie był taki drogi
Kilka kuchennych ciekawostek które warto znać!
Napisano Ponad rok temu
o ziemniaku w rosole słyszałem,ale o skórce od chleba już nie,bardzo przydatne informacje
Napisano Ponad rok temu
Też pierwsze słyszę ale na pewno wypróbuję
Napisano Ponad rok temu
Też wrzucam makaron do pojemnika zalewam woda i po 10 minutach - cudo!
Napisano Ponad rok temu
Z tym makaronem to racja. Ja ostatnio bardzo polubiłem makaron ryżowy i jego na dobrą sprawę nie trzeba gotować. Zalewam wrzątkiem i po 5 minutach jest gotowy, do tego warzywka, kurczak Szybki obiad i do tego bardzo smaczny.
Napisano Ponad rok temu
Ja z żoną również lubimy makaron ryżowy.
Rewelacyjna sprawa
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zapraszam na mój fanpage
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Spór na forum o makaron Ja mam jedną radę - wybierajmy makarony dobrej jakości nie tylko dlatego, że się nie kleją i dość dobrze gotują, ale przede wszystkim dlatego, że mają odpwiednio dobrany skład, bez ulepszaczy i poprawiaczy. Niestety tani makaron nie może być dobry... A makaron ryżowy przepyszny, choć przyznam szczerze, że niewiele osób jest do niego przekonanych... Zupełnie nie wiem dlaczego
Napisano Ponad rok temu
Spór na forum o makaron Ja mam jedną radę - wybierajmy makarony dobrej jakości nie tylko dlatego, że się nie kleją i dość dobrze gotują, ale przede wszystkim dlatego, że mają odpwiednio dobrany skład, bez ulepszaczy i poprawiaczy. Niestety tani makaron nie może być dobry... A makaron ryżowy przepyszny, choć przyznam szczerze, że niewiele osób jest do niego przekonanych... Zupełnie nie wiem dlaczego
Kwestia gustu, podobnie jak z każdym produktem. Ja po dziś dzień nie rozumiem fenomenu niektórych potraw i ciągle się zastanawiam na czym polega ich popularność.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
O gustach i preferencjach kulinarnych się nie dyskutuje. Każdy lubi co innego a jeszcze dodatkowa kwestia to moda na jakieś dania lub składniki Teraz słyszałem, że jarmuż powraca do łask. Robią z niego koktaile, dodają do sałatek. Sam się skusiłem bo wszędzie tylko o tym jarmużu. Nawet to dobre, podobne do szpinaku no i dużo błonnika.
A co do cebuli... ja parzę ją wrzątkiem i wtedy też nie szczypie w oczy
Napisano Ponad rok temu
Dobrym sposobem na cebulę jest posmarowanie okolicy nosa niewielką ilością pasty do zębów. Mentol ochroni przed drażniącym zapachem.
A co do jarmużu, również słyszę z każdej strony o jego używaniu do koktajli czy pesto. Nigdy nie jadłem (choć też obiło mi się o uszy, że jest bardzo specyficzny w smaku) tak więc czas będzie wrzucić na testy .
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co jesz ? ''Zrób i dodaj zdjęcie''
UkaniU - Ponad rok temu
-
Shake bialkowy
- Ponad rok temu
-
Przepisy na omlet
- Ponad rok temu
-
Pasta z twarogu dla wybrednych :)
- Ponad rok temu
-
CIASTKA OWSIANE idealne na śniadanie lub przekąskę
- Ponad rok temu
-
Sałatka z Kurczaka
- Ponad rok temu
-
Pieczona pierś indyka
- Ponad rok temu
-
"cięte" kotleciki z piersi kurczaka z warzywami
- Ponad rok temu
-
Placki z mielonych płatków owsianych - VIDEO PRZEPIS
- Ponad rok temu
-
Zamiast majonezu, czy też masła zaje***y kremik czosnkowy, albo pieczarkowy
szczesciarz009 - Ponad rok temu