Co zrobic kiedy juz miesien nie chce rosnac? Zrobic przerwe czy moze zmienic cwiczenia? Dodam tylko ze mam 14 lat i juz trooooche cwicze Pozdrawiam, licze na szybka i subiektywna odpowiedz, z gory dzieki. Pozdrawiam
Co robic..
Napisano Ponad rok temu
Próbowałeś zmieniać obciążenie? Te same ćwiczenia przez dłuższy okres czasu, też mogą powodować to. Musisz pobudzać mięśnie różnymi bodźcami (różnymi ćwiczeniami, ciężarami).
Napisano Ponad rok temu
Przede wszystkim problem może leżeć w diecie. Jeśli jest stagnacja to znak, że trzeba wprowadzić korekty w jadłospisie, później w treningu.
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Caskad: Tak, probowalem zmieniac obciazenia.. Robie to co jakies 3miesiace bo chce isc do przodu, nie stac w miejscu.. Cwiczenia tez zmieniam ale raczej ich kolejnosc.
Napisano Ponad rok temu
Lezu: Diete przestrzegam od kiedy cwicze.. Jem 5posilkow ktore skladaja sie z bialek, wegli i wgl. Zdrowo sie odzywiam.Nie jem slodyczy, chipsow nie widzialem ze 4 miechy. Biegam 3x w tygodniu. Nie pije, nie pale.. A w Sylwestra zamiast pic alkohol ide na trening Naprawde nwm w czym problem.....
Napisano Ponad rok temu
To spróbuj zamienić ćwiczenia te które do tej pory robiłeś na inne. NIe mam tutaj na myśli kolejności, tylko inne ćwiczenia. I zrób sobie wycisk przez tydzień tak, że ledwo będziesz wychodził z treningu. Mi pomaga takie coś podczas stagnacji. Jak przymule z jednym treningiem długo, to żeby wrócił "kop" musze się zajechać tak na maksa przez tydzień. Wtedy na nowym treningu poprawiam osiągi, no i wszystko już nie stoji w miejscu. Daj znać, czy pomogło