Jaki lek rozluzniajacy bez recepty na korzonki ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Możesz po aptekach poprosić o Mydocalm. Jest na 100%, więc czasami apteki sprzedają mimo braku recepty
Napisano Ponad rok temu
Stosuje czasami przed rozciaganiem miesni masc rozgrzewajaca Bengai sport (oraz inne rozgrzewajace ). Jedyny mankament to zapach.
Czy jest cos bezwonnego na rozgrzanie miesni? Probowalem kiedys plastry rozgrzewajace z apteki. Sa bezwonne ale efekt jest marny i bardziej nadaja sie duze plaskie miesnie (plecy). Czasem biore tez goracy prysznic przed rozciaganiem zeby rozgrzac miesnie.
Znacie jakies bezwonne masci?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jaki polecacie lek rozluzniajacy na korzonki, bez recepty ?
Hmm
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
masz świadomość że to nie leczy? Powoduje tylko że obniża tonus mięśniowy i mniej boli.
Idź do specjalisty żeby to wyleczył.
ps. Chcesz ćwiczyć po posmarowaniu czy raczej jak się wygoisz?
Napisano Ponad rok temu
Fakt wszystko jest indywidualna kwestia i jednemu pomoze, a drugiemu pozostanie wizyta u fizjo badz powazniejszy zabieg.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A mi pomogla ta masc i razem z plastrem rozgrzewajacym i tygodniowa przerwa w treningach, wyleczylem bole.
Fakt wszystko jest indywidualna kwestia i jednemu pomoze, a drugiemu pozostanie wizyta u fizjo badz powazniejszy zabieg.
Wyleczyłeś bóle ale nie problem, pewnie sama tygodniowa przerwa dałaby podobne jak nie te same rezultaty.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tyle, ze w realu wnikliwi lekarze rzadko występują. więc pozostaje dr House albo co najmniej Leśna góra ;-)
u mnie przy potwornych bólach karku i drętwieniu kończyn, strzelajacych stawach kolejni lekarze ordynowali masci, leki znoszace tonus, glukozaminę i chcieli mi operowac bark i kolana.
Na szcżescie jedna neurolog kazala mi wrócic na bjj, a dizęki wykłocaniu się na forum i słuchaniu tego co mowią inni zaczałem sie rozciągać, ćwiczyc ketltmi i robić ćwiczenia na czucie głębokie.
i jest zajebiście dobrze
Napisano Ponad rok temu
Drętwienia są bardzo niepokojące. Sama też rozciągam mięśnie, bo bez tego bym zdechła z bólu, ale wszystkie drętwienia mnie zawsze bardzo martwią i od razu je konsultuje... Jak się już zebrało swoje to się wie
Z lekarzem trzeba wywalczyć co potrzebne, takie czasy. Lekarza za pysk i pertraktować. Nie dać się zbyć pierwszemu lepszemu konowałowi co jęknie "wszystkich bolą plecy", a i ręką machnie dla dodania powagi diagnozie, bo jak nie widzi 50 w metryce, to po co ma jakąś diagnostykę robić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prel - bo są silikonowe i nie zdejmujesz ich razem ze skórą z pleców ;-) Ogólnie korzonki i rwa to przejebana rzecz. Mnie dorwało po powrocie do sportu, ale odkładało się już od dłuższego czasu. Naprawił mnie masażysta, ale pierwsze wizyty u niego były przyjemne jak kanałowe leczenie zęba.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
wołowina w PL
- Ponad rok temu
-
Organic to pic na wodę
- Ponad rok temu
-
Fotki i Linki- (Sport i Zdrowie)
- Ponad rok temu
-
Jak żyć? Sport bez sportu - joga fitnesy pilatesy etc...
- Ponad rok temu
-
Plecy BJJ
- Ponad rok temu
-
Sauna infrared
- Ponad rok temu
-
Masc rozgrzewajaca
- Ponad rok temu
-
Biegamy zimą