Siemanko.
Pije dużo kawy i/lub yerby ale ostatnio nie czuje pobudzenia i często nie mam kiedy jej wypić.
Zbliża się sesja więć sporo nauki sprawia, że przed treningiem czuję się senny a kilka godzin po treningu na tyle zmęczony, że nie jestem w stanie się uczyć. Postanowiłem zainwestować w kapsy z kofeiną ale nie wiem na które się zdecydować. Na oku mam 3 produkty, trzech różnych firm. Moglibyście powiedzieć coś na ich temat, który z nich byście wybrali lub polecić jakiś inny produkt?

Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...-60-kaps,p.html

poza tym nie na kazdy organizm kawa dziala tak mocno pobudzajaco. Pamietam, ze jak zaczynalem pic kawe moja matka dziwila sie, ze potrafie wypic filizanke mocnego espresso i pojsc spac.
 poza tym nie na kazdy organizm kawa dziala tak mocno pobudzajaco. Pamietam, ze jak zaczynalem pic kawe moja matka dziwila sie, ze potrafie wypic filizanke mocnego espresso i pojsc spac. 

) i jakos nie ruszalo, ale jakbym wypil 5 kaw, czyli pewnie ze 300-400 mg, to bym umarl
   ) i jakos nie ruszalo, ale jakbym wypil 5 kaw, czyli pewnie ze 300-400 mg, to bym umarl  

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook