) korzystający z tego planu będzie się stopniowo poprawiał w ciągu całego sezonu. Niestety moja wiedza jest zbyt mała w tym temacie dlatego prosiłbym Was o pomoc.
  ) korzystający z tego planu będzie się stopniowo poprawiał w ciągu całego sezonu. Niestety moja wiedza jest zbyt mała w tym temacie dlatego prosiłbym Was o pomoc.Przede wszystkim myślałem żeby 1wszy mikrocykl (4-5tyg) składał się z planu siłowego, 2gi..no właśnie tu zaczynają się schody - czy tu już powinien być plan wzmaniający wytrzymałość (+ewentualne aeroby dla zrzucających przed zbliżającymi się zawodami) czy...no właśnie.
Więc: jeśli pomysł spotka się z uznaniem - najpierw generalny podział a dopiero później zajmijmy się szczegółowymi treningami w danych fazach.

tu chodzi o całoroczne "ulepszanie". wg mnie na poziomie mistrzostw polski ( ofkorz odnoszę się do swoich przekonań, spostrzeżeń - każdy może mieć inne zdanie - dlatego temat i programy treningowe jak widać mogą być najróżniejsze - dlatego was proszę o pomoc
 tu chodzi o całoroczne "ulepszanie". wg mnie na poziomie mistrzostw polski ( ofkorz odnoszę się do swoich przekonań, spostrzeżeń - każdy może mieć inne zdanie - dlatego temat i programy treningowe jak widać mogą być najróżniejsze - dlatego was proszę o pomoc  

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook