novocaine 2.0 => 2.1 (11.12.24)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Okazalo sie ze wyrwalem do gory ze wzrostem i mi podziekowali ... na moje szczescie
Napisano Ponad rok temu
moim celem na razie jest wyrwanie ciezaru ciala. teraz zrobie jakies 75 z ziemii, waze 95. jakbym poprawil sama technike schodzenia pod sztange to bym pewnie z 5-10 kg dodal, wiec na razie bede staral sie na tym skupic rwaniem z nad kolan.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze to wyglada tak ekstremalnie, bo robie z pionu zejscie do zwisu, i dopiero rwe. nagram kiedys z ziemii to bedziecie mieli porownanie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i ja zaczynam z pozycji w obrazku #3, czyli z koncowki pierwszego ciagu.
Napisano Ponad rok temu
Porównaj oba obrazki. Różnica jest już w pozycji stóp. Studenciak na górze jest jak Bozia kazała na palcach, a ty jak Dan John kazał, na piętach. I przez to on ma ładną naturalną pozycję, a ty balansujesz an sztywnych nogach.no to ja nie wiem, jak wy robicie rwanie? macie jakies filmiki na ktorych byloby widac?
i ja zaczynam z pozycji w obrazku #3, czyli z koncowki pierwszego ciagu.
PS. Zacznij analizę pozycji od stóp, przez kolana, potem biodra. Robisz wszystko inaczej niż na obrazku wyżej.
Napisano Ponad rok temu
wg ciebie w pozycji z 3 obrazka powinno sie byc na palcach?Porównaj oba obrazki. Różnica jest już w pozycji stóp. Studenciak na górze jest jak Bozia kazała na palcach, a ty jak Dan John kazał, na piętach. I przez to on ma ładną naturalną pozycję, a ty balansujesz an sztywnych nogach.
bo studenciak wcale na palcach nie jest. porownaj ustawienie stop z ostatnim obrazkiem. po prostu ma pod katem i tak to wyglada na zdjeciu.
Napisano Ponad rok temu
Zaszło tu chyba nieporozumienie. Pomyliłeś mnie chyba z Danem Johnem. To on żyje z dawania prostych odpowiedzi na trudne pytania.wg ciebie na 3 obrazku powinien byc na palcach?
Ja ci nie napiszę kto jak i co powinien. Nie napiszę też czy coś robisz źle czy dobrze. Ale mogę np. spojrzeć na dwa obrazki i znaleźć istotne różnice. Zwykle za coś takiego wystawiam faktury, ale w poście powyżej zrobiłem to bezpłatnie. Enjoy!
Różnice między jego pozycją, a twoją zaczynają się od różnego ustawienia stóp. Z tego że ma jest ustawione szerzej i pod szerszym kątem wynika również pozycja kolan i otwarcie bioder.bo studenciak wcale na palcach nie jest. porownaj ustawienie stop z ostatnim obrazkiem. po prostu ma pod katem i tak to wyglada na zdjeciu.
Napisano Ponad rok temu
dla mnie tak glebokie pochylenie sie jest co najmniej dziwne. Napewno ciora po plecach az milo...
to jak głęboko ty byś się pochylał? zwłaszcza w czasię rwania z wysokości kolan?
Napisano Ponad rok temu
a, to przepraszam.Zaszło tu chyba nieporozumienie. Pomyliłeś mnie chyba z Danem Johnem. To on żyje z dawania prostych odpowiedzi na trudne pytania.wg ciebie na 3 obrazku powinien byc na palcach?
Ja ci nie napiszę kto jak i co powinien. Nie napiszę też czy coś robisz źle czy dobrze. Ale mogę np. spojrzeć na dwa obrazki i znaleźć istotne różnice. Zwykle za coś takiego wystawiam faktury, ale w poście powyżej zrobiłem to bezpłatnie. Enjoy!
Napisano Ponad rok temu
zmienilem troche system i teraz robie po 10 powtorzen. sila spadla ze kregoslup zal sciska ;(
Napisano Ponad rok temu
fajnie trzymasz proste plecy mnie przy duzych ciezarach kladzie i nie wiem jak z tym wygrac ;p
Napisano Ponad rok temu