Denisov robi 2500 punktow
kettle - zacząć przygodę
Napisano Ponad rok temu
Ja obecnie wymieniam cały swój park maszynowy na pro grade
Przy okazji macie tutaj trenera wymienionego wcześniej Denisova
Jeżeli kiedyś chociaż w połowie doścignę tego mutanta to będę bardzo zadowolony ;-)
Napisano Ponad rok temu
jesli tak to napiszcie tutaj jaki ćwiczenia należy robic jesli macie jakieś filmy z tymi ćwiczeniami wklejajcie linki
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
klatę chyba da się wytrenować jednym kettlem
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
?no i moze komplikowac sprawe kwestia uchwytu
Jeżeli trzymasz nadgarstek prosto, a w nim ciężar, to inaczej będą siły działać , gdy trzymasz kettle a inaczej gdy trzymasz hantle. Jest dużo ćwiczeń, gdzie hantla jest wygodniejsza, albo po prostu jestem do niej bardziej przyzwyczajony
Napisano Ponad rok temu
Przeczytałem 17 stron tematu(reszta jutro) i postanowiłem, że włącze kettle do swoich treningów. Oceniłem, że na początek 12 będzie wystarczająca. Widzę, że na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] są odważniki z rączkami w różnych kształtach. Jaka rączka jest najwygodniejsza?
Napisano Ponad rok temu
wydaje mi się, że ważne, żeby na uchwycie w górnej części dało radę złapać dwoma dłońmi, ćwiczyłem też na kettlu o węższym pałąku, do tego rączka załamywała się praktycznie pod kątem prostym i komfort ćwiczenia był niższy
Napisano Ponad rok temu
Hej.
Przeczytałem 17 stron tematu(reszta jutro) i postanowiłem, że włącz kettle do swoich treningów. Oceniłem, że na początek 12 będzie wystarczająca. Widzę, że na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] są odważniki z rączkami w różnych kształtach. Jaka rączka jest najwygodniejsza?
Najlepsze odważnik to tylko stalowy Pro Grade. Ostatnio wymieniłem sobie dwa zestawy żeliwnych (nie był to typowy chłam z allegro) na właśnie te turniejowe. Zunifikowany kształt do tego rączka idealna przy dużych powtórzeniach brak odcisków.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy mój plan ma sens?- 12 KG tylko na początek np. winylowa ,żeby złapać technikę, a potem coś lepszego 16 KG.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
btw, nawet jesli nie pro to i tak nie bralbym winyla, tylko raczej stal. pamietam winyl duzo mocniej mi robil odciski, bo nie jest "sliski", i nawet kreda nie pomagala. nie wiem jak inni?