Dobre w smaku białko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeżeli wymieszam białko z mlekiem około 5 h przed spożyciem i będę przechowywał w aucie w pracy. będzie z nim wszystko ok??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
łyżka stołowa to 10 g?
łyżeczka 5?
mleko się zepsuje w czasie transportu bez lodówki? czy w takiej sytuacji kupować uht jako trwalsze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Brałem pod uwagę tego treca whey 100, syntrax matrix albo whey shake (jest jakaś róznica?), ew. coś z olimpu. Zalezy mi na smaku, żeby móc o tym myśleć jako o lepszej alternatywie dla snickersa potreningowego Polecano mi Muscle Pharm Combat z dodatkiem BCAA (ale jak słyszę combat to już czuję przekręt marketingowy)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
EDYTA.
KFD przyszło do mnie w zeszłym tygodniu. Smaku truskawkowego nie polecam bo smakuje jak guma balonowa innych jeszcze nie probowałem, a mam banana i czekolade chyba.
Z łowickiego wpc i ciastko i tiramisu mi w miare smakowało trochę gorszą rozpuszczalność miało to białko ale nie drogie przynajmniej.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli reszta smaków białka kfd będzie taka sztuczna i gumowa to wróce do tego bo cena jest niska( ja w krk kupuje je za 72zł). Jeden porcja to około 1,20 zł co na studencką kieszeń jest odpowiednie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
skład przebadany więc raczej nie oszukane.
polecam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dodatkowo niezależne badania rynku suplementów ziołowych dostępnych na rynku amerykańskim pokazały, że większość z nich nie zawiera reklamowanych składników (są zamienniki z roślin podobnych albo zupełne wypełniacze). Dopóki nie dowiedzie się, że suplementy zawierają substancje szkodliwe regulatorzy mają związane ręce, można ew dochodzić swojego przez agencje nadzoru reklamy - tak robi się przynajmniej w UK.
You have been warned. Decyzję pozostawiamy potencjalnym nabywcom.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Langus, zarzuć linki do tych przepisów bo moją to żywotnie zainteresowałoHejo!
Taki temacik. Żona chce kupić sobie jakieś białko. Priorytetem ma być dobry smak. Będzię bardziej używać do pieczenia mufinek, bułeczek i innych ciasteczek niż do rozpuszć i pić. Które możecie jej polecić? Chodzi o "samo" białko, możliwie bez dodatków węglowodanów etc.
Wybaczcie ignorancki ton wypowiedzi - ale w kwestii suplementacji jestem kompletnie zielony.
Pozdrówki