Dobre w smaku białko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Olimp System Protein 80, tanie i zbiera dobre recenzje na sfd, ktoś stąd jadł ?
Ja jadłem i jestem dosyć zadowolony. Co prawda aż tak nie wnikam w smak, ale z tego co kojarze, to był niezły całkiem!
Napisano Ponad rok temu
Rynek suplementów nie jest regulowany tak jak farmaceutyczny, każdy może pisać na opakowaniu co chce. Niektóre firmy dołączają certyfikaty od ponoć niezależnych laboratoriów które podobno im toto przebadały.
Dodatkowo niezależne badania rynku suplementów ziołowych dostępnych na rynku amerykańskim pokazały, że większość z nich nie zawiera reklamowanych składników (są zamienniki z roślin podobnych albo zupełne wypełniacze). Dopóki nie dowiedzie się, że suplementy zawierają substancje szkodliwe regulatorzy mają związane ręce, można ew dochodzić swojego przez agencje nadzoru reklamy - tak robi się przynajmniej w UK.
You have been warned. Decyzję pozostawiamy potencjalnym nabywcom.
Dlatego dobrze jest wybierać suplementy firm, które robią też leki jak np. Inkospor.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozkminiłem. Prawda, jak zwykle, jest banalna. Przyzwyczajony przez Trec Whey 100 sypałem dwie miarki i dolewałem 200 ml wody, tymczasem Scitec ma większą miarkę i rekomenduję jedną na 300 ml wody. Już mi się nie odbija.Kupiłem dla odmiany izolat Sciteca (zielone pudełko). Bardzo intensywny smak (bananowy w moim przypadku), rewelacyjna rozpuszczalność, zero piany. Niestety, bardzo długo mi się odbija - nawet godzinę po wypiciu. Może to być dlatego, że ostatnio dodałem interwały na bieżni na koniec siłowni - ale może też po prostu być coś nie tak z jego przyswajalnością. Dam znać za trochę czy coś się zmieniło.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czekam na przesyłkę z wanilią, może lepiej będzie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No dobra, gainer
Dlatego ma dobry smak, przy gainerach nie trudno o dobry smak - podobnie jak w przypadku węglowodanów.
Od siebie mogę polecić KFD WPC80, nie drogie a smaki całkiem dobre, jeśli w środku jest to co na etykiecie to naprawdę warto(piłem czekoladę oraz kokos - oba na plus).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ogolnie mam dobre doswiadczenia z bananem i wanilia, ciezko te smaki zepsuc. za to juz maliny/tropikalne/truskawki etc to mieszane doswiadczenia, teraz mam tez z myprotein post-workout strawberry cream, i ciezko sie to pije.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu