Posiłek przed treningiem gainer
Napisano Ponad rok temu
Często na trening uderzam prosto z pracy, a nie zawsze mam możliwość zjedzenia czegokolwiek w robocie.A taki przygotowany gainer to przy biurku moge łyknąć :wink:
Napisano Ponad rok temu
Gainer to raczej kiepski zamiennik powyższego.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Co byście mi polecili do spożycia przed treningiem?
Często na trening uderzam prosto z pracy, a nie zawsze mam możliwość zjedzenia czegokolwiek w robocie.A taki przygotowany gainer to przy biurku moge łyknąć :wink:
Oczywiście że tak (to tak w skrócie,jak znajdzie się wiecej oponentów niż jeden to sie rozpisze bardziej : )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Is. Skowron zapodał lepszy patent, to tylko kwestia organizacji. Gainer łykałbym po treningu.
Ls. zamiast Is. :wink:
Po prostu sam po sobie się przekonałem, że mimo bardzo napiętego planu dnia można wstać nieco wcześniej, przygotować wszystko do pojemniczków, a potem w pracy/uczelni itp. zjeść dobre żarcie. Pytanie tylko jak bardzo Ci zależy i jak bardzo jesteś zdeterminowany.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Is. Skowron zapodał lepszy patent, to tylko kwestia organizacji. Gainer łykałbym po treningu.
Ls. zamiast Is. :wink:
Po prostu sam po sobie się przekonałem, że mimo bardzo napiętego planu dnia można wstać nieco wcześniej, przygotować wszystko do pojemniczków, a potem w pracy/uczelni itp. zjeść dobre żarcie. Pytanie tylko jak bardzo Ci zależy i jak bardzo jesteś zdeterminowany.
PZDR
Tu nie chodzi o przygotowanie posiłku, lecz o to, że w pracy mam jedną przerwe 15 minutową, a przy biurku mi jeść nie wolno.Jak mam dyżur od 9 do 17 to ok z rana moge wczesnie wstać, aby zjeść śniadanie.Z tym, że jak wychodzę o 17 z pracy to uderzam od razu na trening i wypadało, by cos zjeść tak z 2h przed treningiem, czyli powiedzmy o tej 16 (bo treningi mam o 18:00), to między 9 a 16 nie mam czasu niczego jeść, przez to, że mam jedną przerwę :? .Dlatego też myślałem, żebym jadł sobie śniadanie przed pracą, w ciągu dnia np. koło 12 iść na przerwę i coś zjeść, a ok 16 gainer - ostatni posiłek przed treningiem.Gainer przejdzie, bo to wypije dość szybko, a Wy mi tu gotowymi daniami sypiecie, na które bym nawet nie mial czasu podczas 15 minutowej przerwy, żeby je zjeść.
Napisano Ponad rok temu
Ten człowiek mówi prawdę. Dać mu piwa, a jak jest na diecie to tego co chce :wink:
Wcześniej nie wyobrażałem sobie jak można nosić do roboty słoiki z kurczakiem, ryżem i warzywami a teraz to normalna czynność jak przygotowanie dokumentów do pracy. Dzięki temu jak wychodzę z roboty to nie mam syndromu wszystkożera, bo była głodówka przez parę godzin. Robię tak jak Partyzant ( zainspirowany jego postami z tematu Odchudzanie z Partyzanta :wink: ) co jakiś czas kilka łyżek żarcia i jest spokój, Nie ma wpadania w głody. Także jak się chce to wszystko się da
Poradźcie jeszcze co jecie po treningu wieczornym?? Tylko nie pierś kurczaka lub serek Piątnica, bo tego to już mam nadto :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ten człowiek mówi prawdę. Dać mu piwa, a jak jest na diecie to tego co chce :wink:
Wcześniej nie wyobrażałem sobie jak można nosić do roboty słoiki z kurczakiem, ryżem i warzywami a teraz to normalna czynność jak przygotowanie dokumentów do pracy. Dzięki temu jak wychodzę z roboty to nie mam syndromu wszystkożera, bo była głodówka przez parę godzin. Robię tak jak Partyzant ( zainspirowany jego postami z tematu Odchudzanie z Partyzanta :wink: ) co jakiś czas kilka łyżek żarcia i jest spokój, Nie ma wpadania w głody. Także jak się chce to wszystko się da
Poradźcie jeszcze co jecie po treningu wieczornym?? Tylko nie pierś kurczaka lub serek Piątnica, bo tego to już mam nadto :wink:
Fantastycznie.Tylko przeczytaj jeszcze raz mój ostatni post.Z przygotowywaniem posiłków nie ma najmniejszych problemów, lecz z ich możliwością spozycia w pracy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Takich kombinacji jest całkiem sporo, a na pewno to lepsze niż gainer.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nipponson86,ja ze swej strony mogę Ci powiedzieć,że kupując gainera ogólnie mówiąc, musisz patrzeć na proporcje węglowodanów do białka i na to czy białko w nim zawarte jest pełnowartościowe (tj.pochodzenia zwierzęcego).
Hmm,no i jak masz tendencje do odkładania tłuszczu to kup sobie "bułka" (tj.odżywka o wyższej zawrtości białka gdzie proporcje masz z 50% białka do węglowanów.
To tyle ja,tutaj są lepsi specjaliści od odżywek to jak będziesz zdecydowany na kupno gainera na 100%, napewno Ci doradzą coś dobrego pod Ciebie.
Napisano Ponad rok temu
W gainerach bardziej niż o ilość węgli bałbym się o ich jakość. W założeniu w większości takich odżywek są one kiepskiej jakości. Swoje czasu Up Your Mass był w tym względzie najlepszy, ale za to mocny droższy. Trochę wypadłem z obiegu - może są teraz jeszcze inne nowości - nie wiem.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Swego czasu miałem podobny problem jak Ty (pracujac na słuchawce) tez jedna przerwa ale Ja kombinowałem, szedlem do kibla i na stojaka przed wejsciem do wc wpieprzałem na sprint tak jak ktos napisał wszystko zalezy od determinacji i pomysłu a gainera bym nosił w razie awarii
Napisano Ponad rok temu
kurczak troche ryzu do blendera potem zalewasz wszystko sokiem pomidorowyym i masz płyn do wypicia wygląda ...ujowo ale i tak to co zjesz w żołądku wyglada tak samo.
Nie bardzo rozumiem, ma wypić tego kurczaka z ryżem? Ciężkostrawne to musi być...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dieta proteinowa - protal
- Ponad rok temu
-
Krio komora
- Ponad rok temu
-
Podskoki ze sztanga, a kregoslup