Czas na rzeźbę ...
Rozpoczęty przez Markuz, 08.02.2010 - 19:10
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08.02.2010 - 19:10
Witam , mam 15 lat ~172cm wzrostu , do 15 stycznia przez 2,5 miesiaca cwiczylem na sile ... Od Feri zaczolem masowac ... Przed feriami wazylem 60kg , teraz waze 65 i chce jeszcze dokonczyc mase do konca lutego ( moze doskocze do 68-70 ) . Po tym okresie , czyli od Marca chce cwiczyc na rzezbe ... Pytanie kieruje takie: Jaka mam przyjac diete zeby cwiczac na rzezbe nie tracic na masie ? Moze jakies gotowe arty lub sami cos powiedzcie ... Z Gory dziekuje
Napisano 08.02.2010 - 19:16
Cześć,
Ja tam bym jeszcze pomasował, ale już odpowiadam na Twoje pytanie: Mało, malutko węglowodanów, dużo białka
Ja tam bym jeszcze pomasował, ale już odpowiadam na Twoje pytanie: Mało, malutko węglowodanów, dużo białka
Pomogłem? Daj plusa:)
Kawałek na ten tydzień:
Kawałek na ten tydzień:
Napisano 08.02.2010 - 19:19
Myslalem nad tym ,ale wole robic okresowo na przemian czyli masa-rzezba-masa-rzezba
Lepsze efekty bede widzial ... Hmm czyli zero slodyczy
Moim problemem z bialkiem jest to ,ze nie znosze ryb ... Wiec nawet o rybach nie piszcie ... Bardzo prosze o przylaczenie sie do dyskusji
Napisano 08.02.2010 - 19:21
to jedz piersi (tylko nie swojej dziewczyny, kurze!), jajka (też kurze, nie kolegów), sery białe itd
Kawałek na ten tydzień:
Kawałek na ten tydzień:
Napisano 08.02.2010 - 19:24
Użytkownik firefly dnia 08.02.2010 - 19:21 napisał
to jedz piersi (tylko nie swojej dziewczyny, kurze!), jajka (też kurze, nie kolegów), sery białe itd
Napisano 08.02.2010 - 19:26
no cieżko, te są najlepsze. Dieta jest bardzo ważna, więc uzbieraj trochę kasy, i kup dużo mięska. Jajek możesz więcej jeść
Kawałek na ten tydzień:
Kawałek na ten tydzień:
Napisano 08.02.2010 - 19:27
Mam troche kasy ... Ale czy nie lepiej zainwestowac w odzywki ? Tak mniej wiecej to ile kg. piersi na tydzien? I jak to rozlozyc?
Napisano 08.02.2010 - 19:49
nie lepiej, odżywki uzupełniają dietę
Na co lepiej wydać, na kwiaty, żeby dziewczyna się cieszyła, czy na bilet autobusowy, żeby można było w ogole do niej dojechać?
Ja jem 4 podwójne piersi z kurczaka tygodniowo, rozkładam to na dwie porcje dziennie. Ale ja masuję
Na Twoim miejscu kupiłbym te 3podwójne tygodniowo, ze 3jajka dziennie, do tego wieczorem twaróg
Kawałek na ten tydzień:
Kawałek na ten tydzień:
Napisano 08.02.2010 - 19:51
Aha
No dzieki ... Pomysle nad tym ...