to ma moze ktos tego nagiego wojownika na kompie??
na tapecie mam napisz mi swojego maila na priv to Ci wyślę
Napisano Ponad rok temu
to ma moze ktos tego nagiego wojownika na kompie??
Napisano Ponad rok temu
To jest całkiem naturalne, P.T. robi również z oderwaniem - widać to na filmie. Jednak wrzucę to video wieczorkiemja mam jakis problem z tymi pompkami bo noga po tej samej stronie ktora jest reka jak jestem w dolnej fazie ruchu odrywa mi sie od ziemi wogle nie mam tam ciezaru ciala rozlozonega...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z podniesiona stopa jest trudniej. Probowalem. Trzeba dodatkowo pracowac nad rownowaga.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może to kwestia kontroli? Spróbuj od początku robić tylko z 2 punktami oparcia prawidłowo i zobaczy czy będzie ci łatwiej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak dla mnie to pompki sa wyzsza szkola jazdy chyba, ze mowisz o HSPU wolnostojacych.robi ktos pompki stojac na rekach (handstand push ups) ? tudziez wyzsza szkola jazdy chodzenie na rekach ?
czego? stan przy scianie i jazda.od dluzszego czasu chce sie tego nauczyc ale brak sprzyjajacych warunkow a sam w domu sie boje :roll:
video of gtfoz wyzej wymienionych umiem sie podciagnac na 1 rece
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
moim zdaniem gosc delikatnie oszukuje (mam nadzieje ze to nie sam P.T. ).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no to chyba naturalna, trzymajac sie za nadgarstek to ja od poczatku mojej historii ze drazkiem potrafilem, ale swoja droga bardzo dobre cwiczenie przygotowawcze do wlasciwego podciagniecia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
prosciej i dokladniej sie nie dato jak wyglada ta prawidlowa pompka na 1 rece (co jest w ksiazce nagi wojownik)? bo juz sie pogubilem. Najlepiej zeby film jakis jak to wyglada.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu