Nagi wojownik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kolana wg mnie ucza kontroli techniki.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
pzodrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Dla leniwych:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
stosując się do rad PT na początku robić np 2x dziennie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyli masz odrywac, co Cie zmusza do szczegolnej kontroli rownowagi i napiecia ciala. Choc przynam szczerze, ze potrafie zrobic i pompke na jednej rece bez odrywania jakiekolwiek nogi. Ale z oderwaniem jest chyba trudniej jednak.
To juz rok minal? Mimo roku nie moge powiedziec, ze robie je z palcem w d... , to jednak zawsze solidne wyzwanie. Tyle, ze eksperymentowalem z ustawieniem reki, np. lokiec reki pracujacej nie przytulam tak do ciala. Jest trudniej, ale jest bardziej, ze tak powiem symetryczny ruch i pozycja ciala.
Jak ten czas leci. Wlasnie zaczalem robic znowu pompki Pavla Tsatsouline po blisko miesiecznej kontuzji.
Odkad robie te pompki, minal mi jakos zapal do sztangi. Widze jakie sa do zrobienia ogromne przestrzenie w treningu z ciezarem wlasnego ciala.
No i koledzy z maty pracuja z kettlebellami i robia sie zajebiscie silni (czego doswiadczylem dzis na sparingach), mimo, ze pewnie na sztandze nie maja imponujacych wynikow np. w wyciskaniu lezac.
Jak Bog da, chcialbym sie jeszcze podciagnac na jednej rece (bylem, juz bardzo blisko przed nawrotem kontuzji), no i przymierzan sie do "flagi", na razie nie wiem jak to ugryzc - wydaje mi sie to nie do ogarniecia na tym etapie. Na razie gromadze cwiczenia do "flagi". Jak ktos ma jakies dobre to prosze wklejac.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Jak ty Kubus Puchatek sie uczyles podciagac na 1 rece?
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wątroba-dobre uzupelnienie diety?
- Ponad rok temu
-
Dokument o koksach z dwojki
- Ponad rok temu