Nad swoim postem masz linki do filmu będącego uzupełnieniem książki - wystarczy ściągnąć i rozpakować.to jak wyglada ta prawidlowa pompka na 1 rece (co jest w ksiazce nagi wojownik)? bo juz sie pogubilem. Najlepiej zeby film jakis jak to wyglada.
Nagi wojownik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i komus sie pomylilo w tlumaczeniu ksiazki na polski - widac, ze P.T. nie chodzi o pare cm (ustawienie pracujacej reki od linii wyznaczajacej srodek ciala), ale dobrych kilka cali.
Teraz eksperymentuje z roznym ustawieniem i... odkrylem, ze jednak latwej jest robic z jedna noga uniesiona - nie blokuje sie tak ciala. TZn. trzeba wicej sily, ale jakby to powiedziec - mniej techniki.
Pozdrawiam
K_P
PS. Na tym filmiku widac, ze P.T. nie jest wcale chudy, bije z niego moc. Wspominal, ze wskutek pompek i pistoletow - unormuje sie nasza waga - w istocie jestem chudy niczym bokser wagi sredniej (az sie troche porzestraszylem spadkiem masy ciala) i - dosyc silny relatywnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie pamietam, nie chce zgadywac.Novocaine Ty kiedys pisales z jakim obciazeniem Ross zrobi pistolca. Ile to bylo kg
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobra książka napisana z irytującą manierą. Pokazuje pewne zasady i strategie treningowe na podstawie bodajże dwu ćwiczeń (pompki na jednej ręce i przysiadu na jednej nodze). Przydatna, tylko trzeba nie dostrzegać stylu a skupiać się na treści.
czytałem, zgadzam się.
treść jest ok.
pozycja książkowa inna od różności dostępnej na rynku, po przeczytaniu już tylko do roboty
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Zuzia ma za sobą background gimnastyczny, chociaż nie tylko: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
8O wow...
Napisano Ponad rok temu
Ale na piersiowy wiekszy to musiala sobie cos wiecej zaaplikowac niz starndardowe cwiczenia. Zostalem jej fanem, zwlaszcza za autoironiczny filmik w kuchni:)
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakbym wiedzial, o co ci chodzi, to bym ci odpisalkup ksiazke.. to latwiejsze niz opisac co w niej jest. Podtrzymuje moje pytanie z posta wyzej...
chodzi ci o grease the grove? jesli tak, to chodzi o to, ze w ciagu dnia robisz po kilka/nascie serii, a powtorzen tyle, zeby daleko bylo do wyczerpania.
Napisano Ponad rok temu
pompki na jednej rece
podciaganie na linie
wioslowanie cialem 1 reka
pompki na poreczy
pistolet
gute ham rise (czy jak to sie pisze)
wszystko w super seriach tak parami jak podzielilem
Napisano Ponad rok temu
co myslicie o takim treningu z wlaznym cialem?
wszystko w super seriach tak parami jak podzielilem
pompki na jednej rece
pistolet
podciaganie na linie
glute ham raise
wioslowanie cialem
pompki na poreczy
ja bym wolal tak.
Napisano Ponad rok temu
z jak wysoka podporka starotwaliscie w robienie pompek na jednej rece? ja prawidlowej (tej wedlug pavla) narazie nie jestem wstanie zrobic..
Napisano Ponad rok temu
Teraz moj zapal opadl. Ale sie wezme, za podciaganie na jednej rece.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wątroba-dobre uzupelnienie diety?
- Ponad rok temu
-
Dokument o koksach z dwojki
- Ponad rok temu