Kto chętny na sparring????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czesc wszystkim chciałbym sie z kims z tego forum umówić na sparringi na zasadach Kyokushin (Knockdown) Ćwicze Kickboxing i Tajski od 4 lat moja waga 94 kg wzrost 184 Najchętniej widział bym brązowe paski i wyżej (czarne,dany...) Styl obojętny może to być Shotokan Oyama czy Kyokushin Dzieki i Pozdrawiam
co oferujesz po pokonaniu Ciebie ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czesc wszystkim chciałbym sie z kims z tego forum umówić na sparringi na zasadach Kyokushin (Knockdown) Ćwicze Kickboxing i Tajski od 4 lat moja waga 94 kg wzrost 184 Najchętniej widział bym brązowe paski i wyżej (czarne,dany...) Styl obojętny może to być Shotokan Oyama czy Kyokushin Dzieki i Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Wspolne piwo, albo cos w tym klimacie mam nadzieje.co oferujesz po pokonaniu Ciebie ?
Kolega zna znaczenie terminu 'sparing'?
Napisano Ponad rok temu
Wspolne piwo, albo cos w tym klimacie mam nadzieje.
co oferujesz po pokonaniu Ciebie ?
Kolega zna znaczenie terminu 'sparing'?
Nie widzisz, że tu się wyzwanie całemu karate stawia i będzie na śmierć i życie z pożeraniem serca przeciwnika włącznie?
...a tak serialnie, to podejrzewam, że kolega chce sobie wystartować na zawodach knockdown i chce zobaczyć po prostu jak się z karatekami walczy, zgadłem?
Napisano Ponad rok temu
sorki za offtopa ale 4 lata i 3 kyu? nie za szybko?a 3 Kyu może byc :twisted: Trenuje podobnie jak ty(...)
Napisano Ponad rok temu
sorki za offtopa ale 4 lata i 3 kyu? nie za szybko?a 3 Kyu może byc :twisted: Trenuje podobnie jak ty(...)
w niektorych sekcjach zaczynaja od 8 kyu zdawanie, badz od 6kyu (akkido)
no chyba ze w ESKKA
vacca
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tajowiec po co ci to?? Przecież wiadomo że jezeli cwiczysz 4 latka tajski Masz chyba dobry poziom skoro chcesz sparingów... ważysz też sporo Wiadomo że wiekszosc ludzi z forum karate nie ma z tobą szans Bo pewnie znacznie lepiej jesteś przygotowany zarówno pod wzgledem szybkosci dynamiki twardosci czy techniki Wybaczcie jak kogoś uraziłem ale wszyscy wiedzą jaką przewage ma Muay Thai nad innymi stylami
LOL mam nadzieje ze to sarkazm
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Puchar Polski Oyama Karate Semi-knockdown Jelenia Góra 29.11
- Ponad rok temu
-
MISTRZOSTWA EUROPY KYOKUSHIN KAN JUNIORÓW GDAŃSK 2008
- Ponad rok temu
-