Wymarzona sylwetka - fotki
Napisano Ponad rok temu
1-12 enan 400mg e5d[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
1-4 prop eod
1-11 deca 400mg e7d
7-13 winko eod
1-13 hcg 500iu e5d
Napisano Ponad rok temu
1-12 enan 400mg e5d[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
1-4 prop eod
1-11 deca 400mg e7d
7-13 winko eod
1-13 hcg 500iu e5d
Akurat przy dobrej genetyce,żarciu i treningu sylwetka do zrobienia na sucho.
(mój szwagier wygląda lepiej,oczywiście ma włosy na ciele i do solarium nie chodzi :wink: Ps.Ma za sobą mniej więcej 14 lat systematycznych treningów kulturystycznych ).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znam takich szwagrow, codziennie ich widze - odzywiaja sie tak samo jak ten czlowiek ze zdjecia, rodzinie opowiadaja, ze to na filecie z kurczka.
K_P
Napisano Ponad rok temu
No tak... uczyl sie tydzie wciagac brzuch. Dla mnie groteska czlowieka, groteskowo wielkie nieproporcjonalnie bicepsy.
K_P
mialem bardziej na mysli pelne golenie, solar, odwadnianie, ladowanie wegli, kontrola poziomu soli w organizmie, dopieranie swiatla/cieni, etc..
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Zapomniałeś o grafiku z photoshopem. Nie tylko laski się tuninguje. :wink:pamietajcie tylko, ze do takiej sesji zdjeciowej to jest tydzien przygotowan modela, a potem kilka godzin pracy fotografa.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Ja nie potrafie zrozumiec, po co ludzie, chca byc "wiekszymi"?
Pozdrawiam
K_P
Ludzka próżność,była i będzie : )
Tym bardziej w dzisiejszym świecie gdzie najpierw liczy się to jak wyglądasz a nie co masz w głowie.
(chociaż są oczywiście ludzie którzy zmieniają swoje ciało dla siebie,własnej satysfakcji a nie dla innych i to jest dla mnie oki.
Napisano Ponad rok temu
a ja nie rozumiem co tak ciekawego jest w curlingu, jak można oglądać f-1 które jest cholernie głośnie i przez grom wie ile okrążeń pojazdy jeżdżą w kołko, inni nie rozumieją po chuj sie kulać na bjj a jeszcze inni co takiego fajnego w napierdalaniu sie w jakichś klatkachnovocaine wierze Ci, wierze... tylko jak wiesz, to nie sport moich marzen. Ja nie potrafie zrozumiec, po co ludzie, chca byc "wiekszymi"? Silniejszymi owszem. Sila to jest to.
Pozdrawiam
K_P
:wink:
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ; ]
Napisano Ponad rok temu
ja nie rozumiem co tak ciekawego jest w curlingu,
Napisano Ponad rok temu
Brak dekoltu, brak argumentuja nie rozumiem co tak ciekawego jest w curlingu,
Napisano Ponad rok temu
tzn co?Sila to jest to.
ostatnio przez 20minut probowalem wytlumaczyc kolezance, dlaczego chce brac 2x mase ciala na martwy. i wiesz co? tak naprawde to nie mam dobrego powodu
Napisano Ponad rok temu
Prawde powiedziawszy oprocz sportow walki nic mnie w sensie "ogladania" nie interesuje. Pilka nozna raz na cztery lata.
Prawda, dzis liczy sie jak czlowiek wyglada... Ale jak mozna doprowadzic do tego, zeby miec rece grubosci nog sredniego faceta? To moze sie tylko podobac w gronie takich samych.
Dobra... kazda ma swoje... preferencje.
Ale w "ulubionej sylwetce" te roznice w postrzeganiu estetyki musza sie pojawiac. Jakbysmy mieli jedna ulubiona, to by bylo jedno zdjecie.
Ja chcialem kiedys podnosic na klatke dwa razy ciezar swojego ciala. Bo mi sie wydawalo to trudne do osiagniecia. Nie bylo trudne. Kiedy tego dokonalem stracilem zainteresowanie do tego typu wyzwan.
K_P
Napisano Ponad rok temu
wiesz, a jak to jest, ze mozna doprowadzic do tego, zeby kolano czy lokiec bylo najgrubsza czescia konczyny? ludzie naprawde maja rozne preferencje.Prawda, dzis liczy sie jak czlowiek wyglada... Ale jak mozna doprowadzic do tego, zeby miec rece grubosci nog sredniego faceta? To moze sie tylko podobac w gronie takich samych.
Dobra... kazda ma swoje... preferencje.
K_P
ps. to tylko zle swiadczy o nogach sredniego faceta
a na temat. chcialbym miec tyle [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] co GSP
Napisano Ponad rok temu
A ogole to moze zostane wkrotce tylko teoretykiem (na razie przeraza mnie ta mysl).
Pozdrawiam
K_P