Wymarzona sylwetka - fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
3cm roznicyAle on chyba nie jest zbyt wysoki... a ty zdaje sie jestes w miare... wiec to juz inna gra, inne proporcje.
Pozdrawiam
K_P
i 15kg 8O (gsp, walczy na 77kg, wiec pewnie normalnie ma 80+, wiec tylko 10kg roznicy tak naprawde. czuje sie gruby)
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
z ciekawosci, przy jakies wadze brales 2x ?
Napisano Ponad rok temu
Teraz ze wzgledu na odnawiajaca sie kontuzje szyji nie podnosze juz takich ciezarow. Teraz powyzej 100-110 kg nie wychylam sie, ale robie po 10-12 razy. A po prawdzie - to 3 tygodnie nie robilem. Rehabilituje sie.
100 kg, bo czasami sparuje z kolega 105 kg i warto miec troche pary, zeby go przesunac w parterze Technika, technika, ale sily tez troche trzeba miec.
K_P
Napisano Ponad rok temu
A tak wgl jak myslicie dlaczego biceps jest takim miesniem pozadanym? Zeby byl duzy i wgl? Zawsze pytaja sie jaki masz bicpes? a nie np jakie masz udo albo lydke..... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
kurcze ładnie.Przy wadze okolo 75 kg. Zakonczylem wynikiem 165 kg. Moglem chyba wiecej, ale... nie mialem takiej wiedzy jak dzis. Np. co trening atakowalem rekord i w koncu, nadwyrezylem bark i lokiec. Poza tym bylem za wysoki jak na te wage. Ludzie z moja waga mieli ponizej 170 cm, a ja jakies 179.
Teraz ze wzgledu na odnawiajaca sie kontuzje szyji nie podnosze juz takich ciezarow. Teraz powyzej 100-110 kg nie wychylam sie, ale robie po 10-12 razy. A po prawdzie - to 3 tygodnie nie robilem. Rehabilituje sie.
100 kg, bo czasami sparuje z kolega 105 kg i warto miec troche pary, zeby go przesunac w parterze Technika, technika, ale sily tez troche trzeba miec.
K_P
niezłe osiągi miałeś.w jaki sposób trenowałeś/trenujesz na siłowni?
Napisano Ponad rok temu
A tak wgl jak myslicie dlaczego biceps jest takim miesniem pozadanym? Zeby byl duzy i wgl? Zawsze pytaja sie jaki masz bicpes? a nie np jakie masz udo albo lydke..... :twisted:
1.Biceps się robi stosunkowo łatwo,więc i więcej osób ma na tym polu osiągi by porównywać.
2.Jest to "reprezentacyjny" mięsień,wraz z dobrym tricepsem jak się pokazesz w lato w koszulce to będzie to najbardziej widoczny mięsień, i znacząco poprawi wizualnie Twoją sylwetkę.
Jakoś tak.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Peter Griffin na sterydach![link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
8)
Napisano Ponad rok temu
2.Jest to "reprezentacyjny" mięsień,wraz z dobrym tricepsem jak się pokazesz w lato w koszulce to będzie to najbardziej widoczny mięsień, i znacząco poprawi wizualnie Twoją sylwetkę.
Jakoś tak.
I to jest błąd, bo pod kątem plażowo-sylwetkowym trzeba mieć rozbudowane barki, plecki i poślady, na to lecą lachony . Jednym słowem, martwy i żołnierskie to sposób na sylwetke
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Z mojego treningu nie bedzies mial zadnego pozytku, bo ja przewaznie uzywam metody intuicyjnej.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Zapomniałeś o przysiadach :roll:I to jest błąd, bo pod kątem plażowo-sylwetkowym trzeba mieć rozbudowane barki, plecki i poślady, na to lecą lachony . Jednym słowem, martwy i żołnierskie to sposób na sylwetke
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jakoś tak.
I to jest błąd, bo pod kątem plażowo-sylwetkowym trzeba mieć rozbudowane barki, plecki i poślady, na to lecą lachony
pozdrawiam
Sezonowcy to jeszcze brzuch obowiązkowo robią. A ja pisałem o pokazywaniu się w t-shircie a nie paradowaniu w slipkach na plaży :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak mowi dan john, operacja to matka matura mowiaca ci, ze przesadziles. powodzenia z rehabilitacja.Corvo teraz to sie slizgam, a nie trenuje, ze wzgledu na nieprzemijajaca kontuzje (wlasnie ide dzis ponownie na spotkanie z rehabilitantem i jak znam zycie, to mi zabroni cwiczyc, tyle, ze chyba teraz bedzie mial racje).
K_P
liczy sie biceps i klatka i brzuch, bo to widac w lustrze po prostu. mozna zawsze ubrac spodnie i ukryc nogi .