Wymarzona sylwetka - fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie dajmy sie zwiesc. Bo kto by powiedzial na pierwszy rzut oka ze Fedor jest najlepszym fajterem na swiecie? :wink:
Wlasnie!
Napisano Ponad rok temu
Isao, tyle co wiesz o elitarnych żołnierzach z U.S. to wiesz z amerykańskich filmów, albo z amerykańskich fotoreportaży, albo amerykańskich dokumentów. Takiej reklamy.Jakiej reklamie?
Nikt nie pisze, że to są cieniasy. Piszemy tylko, że taka masywna budowa u żołnierzy jednostek specjalnych nie ma specjalnie zastosowania. To nie jest średniowiecze, gdzie latało się z toporem.To komandosi elitarnej jednostki, tak? Nie sądzę, żeby to były cieniasy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zaleta takiej sylwetki (duza warstwa tluszczu), moze ujawnic sie tylko w wodzie. Jak pod tym katem sie odzywiaja to - ok.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Isao, tyle co wiesz o elitarnych żołnierzach z U.S. to wiesz z amerykańskich filmów, albo z amerykańskich fotoreportaży, albo amerykańskich dokumentów. Takiej reklamy.
Z różnych źródeł się dowiadujemy o różnych rzeczach, przecież nie tylko Amerykanie robią filmy dokumentalne. Tak czy siak- jestem przekonany, że musisz przejść katorżnicze testy, żeby się tam dostać i być w formie, żeby się tam utrzymać.
Nikt nie pisze, że to są cieniasy. Piszemy tylko, że taka masywna budowa u żołnierzy jednostek specjalnych nie ma specjalnie zastosowania. To nie jest średniowiecze, gdzie latało się z toporem.
Nie lata się z toporem, tylko 40kg ekwipunkiem. Pamiętacie filmik tego gościa o budowie niedźwiedzia, który się podciągnął ze 40 czy 50 razy? Skąd wiesz, że takie ziomki tam właśnie nie są? Można by się dowiedzieć jak wyglądają testy i kwestia przyjęcia do fok, co ci goście muszą tak naprawdę umieć. Myślę, że jakieś tam info by się z sieci wyłowiło.
ps. pisałeś jeszcze o biegaczach czy pływakach- może maratończycy to szczypiory, ale krótkodystansowcy mają świetną budowę i często sa masywni. Tak samo z pływakami.
Napisano Ponad rok temu
Od czasu kiedy czlowiek wymyslil piewrsze bronie - gabaryty ciala przestaly miec znaczenie. Jedni z najlepszych zolnierzy na swiecie to.. mali Gurkhowie.
Pozdrawiam
K_P
PS. Podstwowa cecha oczekiwana od zolnierzy sluzb specjalnych to... umiejetnosc sprawnego dzialania i logicznego myslenia z ogromnym deficytem... snu. Sadze, ze to sie nie zmienilo od "moich" czasow.
Napisano Ponad rok temu
Raczej jednostek specjalnych, służby specjalne to troszkę co innego. Wiem, czepiam się.PS. Podstwowa cecha oczekiwana od zolnierzy sluzb specjalnych to... umiejetnosc sprawnego dzialania i logicznego myslenia z ogromnym deficytem... snu. Sadze, ze to sie nie zmienilo od "moich" czasow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
<< Mamed Khalidov, świetna masa i proporcje.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
a jezeli sylwetka bylaby rowniez z umiejetnosciami to taka tez moze byc
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie lata się z toporem, tylko 40kg ekwipunkiem. Pamiętacie filmik tego gościa o budowie niedźwiedzia, który się podciągnął ze 40 czy 50 razy? Skąd wiesz, że takie ziomki tam właśnie nie są? Można by się dowiedzieć jak wyglądają testy i kwestia przyjęcia do fok, co ci goście muszą tak naprawdę umieć. Myślę, że jakieś tam info by się z sieci wyłowiło.
o ile dobrze mi sie wydaje to chodzi Ci o filmik z Jessem Marunde albo Konstantinem Konstantinovem. Myślę że w Seals czy innych jednostkach jednak nie ma "takich ziomków"
moim zdaniem kolesie ze zdjęcia mają średnie sylwetki, niezłe ale bez szału, za wymarzoną bym tego nie uznał.
Napisano Ponad rok temu
jednak z tym ziomkiem to nie bylo xD ale koksik jest