Wymarzona sylwetka - fotki
Napisano Ponad rok temu
ktos powiedzial ze miesniak lepiej by nosil plecak na dlugich dystansach niz chudzielec. nieprawda. komandos to szczuply wyzylowany zdolny do dlugotrwalego wysilku koles o ponadprzecietnie silnej psychice. najbardziej wartosciowi sa tacy ktorzy potrafia zmuszac swoje cialo sila woli do wysilku kiedy inni odpuszczaja.
KP powiedzial slusznie ze wieksze cialo to wieksze obciazenie dla ukladu krwionosnego i oddechowego. ja osobiscie uwielbiam kiedy wielkie koksy przychodza do sekcji bokserskiej sie "sprawdzicw sparingach" a wcale do nich nie docieraja bo wiekszosc biegnie do kibla albo siada na lawke konczac trening zanim jeszcze trener skonczy rozgrzewke
wracajac do sylwetki. plecy buakawa
Itosu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jednak z tym ziomkiem to nie bylo xD ale koksik jest
O ile się nie mylę to Jesse Marunde,strong man,który zmarł na atak serca w czasie treningu.A nie mylę się na pewno.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A kiedy my(wy) zaczniemy sie chwalić swoimi sylwetkami co?
Napisano Ponad rok temu
Miguel Cotto i Antonio MargaritoCo to za 2 chudzielce wklejone przez Corvo? :twisted:
byki niesamowite, po 65 kg wagi każdy
a co do tematu:
Arnie fantastycznie się prezentował ok. 20 roku życia
czyli jak jeszcze miał nie za dużą masę
Napisano Ponad rok temu
Myśle,że to nie jest forum kulturystyczne by chwalić się swoimi sylwetkami...,ale
jak chcesz być pierwszym śmiałkiem to załóż temat "moja sylwetka" ,tylko nie zdziw się jak zaraz się posypie 100 postów w stylu masa za mała,masa za duża,dobra definicja,słaba definicja,dół klatki odstaję itd itd. 8)
Napisano Ponad rok temu
Myśle,że to nie jest forum kulturystyczne by chwalić się swoimi sylwetkami...,ale
jak chcesz być pierwszym śmiałkiem to załóż temat "moja sylwetka" ,tylko nie zdziw się jak zaraz się posypie 100 postów w stylu masa za mała,masa za duża,dobra definicja,słaba definicja,dół klatki odstaję itd itd. 8)
W sumie masz racje. Dlatego pierwszy nie zaloze takiego tematu, gdyz ponadto sie boje ze bedzie w stylu "do i have potenial". I za moje zdjecia wezma sie eksperci od psa
Jednakze niektorzy wklejaja tutaj takich chudzielcow badz wybiedzonych kolesi, ze zaczynam podejrzewac ze to nie jest forum sztuk walk tylko jakis geekow, ktorzy na macie czy silowni ostatni raz byli lat 20 temu. A sport to tylko w tv. Pozniej wklejaja zdjecia jakis glodujacych sucharow co porobili troche jakiegos weidera czy absu, do tego troszke pobiegali i voila, maja rzezbe i nic ponadto. Owszem kobietom takie sylwetki moga sie podobac, ale facetom....sam juz nie wiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W sumie masz racje. Dlatego pierwszy nie zaloze takiego tematu, gdyz ponadto sie boje ze bedzie w stylu "do i have potenial". I za moje zdjecia wezma sie eksperci od psa
Jednakze niektorzy wklejaja tutaj takich chudzielcow badz wybiedzonych kolesi, ze zaczynam podejrzewac ze to nie jest forum sztuk walk tylko jakis geekow, ktorzy na macie czy silowni ostatni raz byli lat 20 temu. A sport to tylko w tv. Pozniej wklejaja zdjecia jakis glodujacych sucharow co porobili troche jakiegos weidera czy absu, do tego troszke pobiegali i voila, maja rzezbe i nic ponadto. Owszem kobietom takie sylwetki moga sie podobac, ale facetom....sam juz nie wiem
Ej no,teraz się nie wycofuj bo ja już chciałem robić za nadwornego sędziego Mr.Olympia budo 2009 8)
A powaznie wracając do tych sylwetek sucharów i nie sucharów typu Fedor ,
jak się komuś taka syletka marzy to niech wkleja,
dla mnie Fedor to grubasek,dla innego nie,itd .
Jestem tylko ciekaw jaka jest prawidłowość,
czy chudzi wklejają swoje wymarzone sylwetki miśków a miśki chudych, czy
może szczupli wklejają zdjęcia trochę lepiej od nich zbudowanych z dobrą rzeżbą, a Ci przy tuszy wklejają zdjęcia postawnych mężczyzn z zaznaczonymi mięsniami.
Ja mam mniej więcej wymarzoną sylwetkę ale z racji tego ze jestem szczupły to i ona jest raczej szczupła a nie typu gośc co wazy dwa razy wiecej ode mnie bo raz,taka mi sie nie podoba,dwa,zdaję sobie sprawę że nigdy takiej sylwetki nie uzyskam.
Ps.Quelq-un,zdzwiłbys sie jak dla wielu taka sylwetka "chudzielca" jest prawie nie do osiągnięcia.
Napisano Ponad rok temu
Chodzilo mi o troche inna sprawe, ze te sylwetki nie sa jakies specialnie truden do wypracowania, bardziej w sensie muskulatry, bo wiadomo nikeotrzy bez intensywnych cwiczen waza 90 kg i to wcale nie tluszcz, teraz chyba juz lepiej :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ktos chyba juz wklejal swoje zdjecia ale nie jestem pewien... ;p
Kto miał tyle odwagi ?
Dawaj linka :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Itosu
spadówa chyba ze jestes cycata blondyna