Wymarzona sylwetka - fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja osobiscie wole sylwetki bez przerostow miesniowych i generalnie, ktora jest produktem ubocznym uprawiania jakiegos sportu, w tym sztuk walk, a nie cel sam w sobie. Kulturystyczne nie sa w zakresie moich preferencji estetycznych. I naprawde takiej nigdy nie chcialem miec.
Ostatnio, na mate przychodza dwaj sympatyczni mlodzi faceci, takie napakowane kwadraty, po jakies 170-175 cm i 100 kg wagi, mili goscie, ale wygladaja groteskowo.
I zal mi sie jednego zrobilo, jak powiedzial, ze byl swietnym wspinaczem. Bo... napakowanym to moze byc kazdy, a swietnym wspinaczem, z takim jako to oni, fantastycznym stosunkiem sily do masy, z taka sprawnoscia etc. to juz nieliczni.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Ktora sylwetke wybieracie?
Napisano Ponad rok temu
zadna z tych dwoch[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ktora sylwetke wybieracie?
Napisano Ponad rok temu
to ty jestes genetycznie uzdolniony jak mase latwo robisz i ja ci zazdroszcze.Mase jest naprawde latwo robic, przy takim dostepie do odzywek jaki jest teraz.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
do sw chyba trochę za słabe skośne brzucha i marne w porównaniu z resztą przedramiona, ale na modela w sam raz
Napisano Ponad rok temu
W sporcie siedze cwierc wieku, wiec mialem okazje troche doswiadczyc i zasymilowac. Ale staram sie nadal uczyc, od Ciebie takze
Teraz jak Bog da i zdrowie pozwoli - popracuje troche nad sila, bo moj ideal chudy, ale bardzo silny.
Pozdrawiam
K_P
PS. Oczywiscie wyczulem ironie w Twojej opinii. :wink: Ale naprawde jakbym mial miec takie bicepsy jak mlody Arni, to bym sie zalamal. Sa zbedne w takich romziarach w sztukach walki. Na szczescie jednak kazdy ma swoje preferencje i swiat jest ciekawszy.
Napisano Ponad rok temu
Pewnie nie tylko ja jestem ciekaw to może wrzucisz swoją wymarzoną sylwetkę?... bo moj ideal chudy, ale bardzo silny.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Nie lubię ogolonych klat, ale sylwetka jak dla mnie jak najbardziej na +
Napisano Ponad rok temu
Po drugie w pewnym wieku nie ma sie juz idoli, czlowiek szanuje to co sam dostal od natury i stara sie nie gwalcic tego, jakims absurdem moim zdaniem - dodawania np. w dwa lata 1/3 swoje dotychczasowej masy.
Po trzecie. Ciesze sie, ze doprowadzilem w moim wieku, znowu do znacznej redukcji tkanki tluszczowej.
A najbardziej, ze nadal cwicze. Wlasnie mnie bark troche przestal bolec (niestety w poznym wieku ma sie wiele przewleklych kontuzji, nie do wyleczenia juz - slad mlodzienczej glupoty, egzaltacji, twardzielstwa i.... normalnego zuzycia materialu ) i ciesze sie, ze pojde dzis na bjj. No i wzialem sie znowu za trening P.Tsatsuoline. Szukam jakiegos optymalnego planu - pompki na jednej rece i przysiady na jednej nodze, drazek i kettelbels. Jak cos macie moge sprobowac.
Lubie sylwetki bokserskie, ponizej wagi ciezkiej (choc w ciezkiej te zdarzaja sie swietne - Kliczkowie, Haye, Holly). Nie lubie kulturystycznych - ogromniastych bicepsow, przerosnietych nog, ogromnych brzuchow, ktore sa tylko powciagane na chwile pstryknieca migawki aparatu.
Wierze, ze zamyslem stworcy - bylo powolac do zycia ludzi malych, srednich i duzych z natury - i nieszanowanie tego zamyslu, obraca sie przeciwko temu, ktory nie szanuje.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Pamietajmy - w boksie zawodowym waga polciezka to 79.150 kg i ci ludzie maja po 185 cm wzrostu, czyli patrzac z punktu widzenia zwyklego silkowicza, to sa bardzo chudzi.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
wole lekko-ciezka z mmaLubie sylwetki bokserskie, ponizej wagi ciezkiej (choc w ciezkiej te zdarzaja sie swietne - Kliczkowie, Haye, Holly).
tam "zwyklego silkowicza", ja mam 183 i przy 90kg nie jestem wcale napakowany.Pamietajmy - w boksie zawodowym waga polciezka to 79.150 kg i ci ludzie maja po 185 cm wzrostu, czyli patrzac z punktu widzenia zwyklego silkowicza, to sa bardzo chudzi.
bokserzy to ogolnie chudziaszki i brak im sily :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
PS. E tam... Maja troche sily... Tylko innej, potrzebnej do boksu. 183 cm i 90 kg wyrzezbionego miesa, to wystarczajaco dobrze
Napisano Ponad rok temu
bokserzy to ogolnie chudziaszki i brak im sily :twisted:
ale bija silniej niz niejeden paker
Napisano Ponad rok temu
K_P
PS. Steve Maxwella
Napisano Ponad rok temu
wiekszosc bokserow zwyczajnie musi 'wygladac' tak jak wygladaja by miec odpowiednie osiagi do swojej dyscypliny.
Mysle ze nie musi to miec wiele wspolnego z tym jaka by ich byla autentyczna pawdziwie wymarzona sylwetka.
Rickson z tamtych czasow mistrzostwo estetyki (bo ja w tym kontekscie rozpatruje wszelkie wrzucone utaj zdjecia, a nie odnoszac sie do ich przydatnosci do danej dyscypliny).
B.
P.S. Kubus ile masz lat jesli mozna zapytac?
P.S.S. jak dlugo (i czy w ogole) moze leczyc sie naderwany miesien zakladajac ze konowal nie chcial przepisac zadnego leku ani skierowac na zadna dodatkowo pomoc a trwa juz to dlugoooo?