Poziom moralny ćwiczących -pytanie do prowadzących zajęcia
Napisano Ponad rok temu
"kazałem usunąć" ... normalnie bajka ... "jenerale" he he
Cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- szczena -
Cizzia
moze mu ktoś dac warninga ? przestajesz już byc folklorem , zaczynasz sie robic irytujacy :wink:
JET , wlasnie nie chce sie z tym panem kłocic, bo uważam ze to nudne
Napisano Ponad rok temu
W kazdym poscie probujesz wmawiac ludziom, ze jestes taki dojrzaly, szlachetny, wspanialy i nalezy ci sie respekt. Jestes szanowanym (u siebie w klubie) trenerem i trenujesz porzadnych ludzi.... KURWA MAC!!! Czy ty czasem czytasz swoje posty? W co drugim wyzywasz ludzi od gowniarzy, ciuli i tym podobnych. Zachowujesz sie na forum jak jakis 13 latek z urazona duma. To napisalem ja, Tadeusz Rutkowski "Miszczu", lat 20. Jak chcesz moja fotke to se poszukaj w temacie "nasze podobizny".- szczena -
Cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to napisałem ja
Igor Szewczyk alias Cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ototo mi chodzisposob w jaki probojesz to przekazać, agresywny - po prostu powala....
Napisano Ponad rok temu
Cizzia
Napisano Ponad rok temu
a wasze posty stad ida za chwile do archiwum..
Napisano Ponad rok temu
Cizzia
Napisano Ponad rok temu
nie zamierzam wyrzucać kogoś kto wkłada dużo serca i nie ma talentu, bo jak chodzi regularnie to talent nie ma znaczenia i tak się nauczy.Nie lubie jak ktoś chodzi w kratkę i jeszcze oczekuje że należy mu poświęcać szczególna uwagę i tłumaczyć po dwa razy, bo właśnie raczył przyjść. A takie typy też się zdarzają.. Jak wolisz wyrzucić kogoś, kto wkłada dużo serca ale ma problemy i powiedzmy nie ma talentu, a zostawić kogoś kto jest mało koleżeński, pierze się poza klubem, ale też dobrze bije się na treningu...
Jak się dobrze bije a nie chodzi na treningi to tez mam go gdzieś bo zawodnik ma robić postępy stale a nie się opierdalać. Podsumowując najważniejsza jest właśnie dyscyplina i sumienność. koleżeńskość ma mniejsze znaczenie, to nie jest kółko wzajemnej adoracji, chociaż atmosfera myślę że jest spoko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tonfa/Teleskopowa
- Ponad rok temu
-
Co się bujasz, na co sie gapisz, chcesz w ryja.
- Ponad rok temu
-
Problem
- Ponad rok temu
-
Michalczewski w Sopocie...:)
- Ponad rok temu
-
Street MMA
- Ponad rok temu
-
Więcej noża?