Kyokushin-kan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy możesz pisać po polsku? bo to co napisałeś ciężko zrozumieć
poza tym takie teksty proszę wysyłać na PW
Napisano Ponad rok temu
w tej organizacji z pyrlandi szef szkolenia od kata to facet z szotokanu
szef szkolenia od kyokuszin to facet z Oyama
a lider to spec jak pisze o sobie od K1
no to co to za kyokuszin ?
i czy widza czego ucza .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyli ten z OK mając 3 dan poszedł do tego z K1 co miał 1 dan w SK ,a teraz dostał 1 dan w KK i jest szefem szefów ?
Rrrrety... on ma prawo wyborcze :roll:
Napisano Ponad rok temu
słuchaj ja tylko żartowałem ale o co Ci chodzi czyżbym się pomylił sam opisz tego Twojego kolegę który rzucił świetlaną przyszłośc i zrezygnował z zarządu w OK aby zgłebić tajniki czwartej belki u wielkiego wodza , którego widzieliśmy w TVP co boli?Czyli ten z OK mając 3 dan poszedł do tego z K1 co miał 1 dan w SK ,a teraz dostał 1 dan w KK i jest szefem szefów ?
Rrrrety... on ma prawo wyborcze :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MTklub po kij prowokujesz kolejną durną sprzeczkę na dodatek w temacie o k-kan? Co to ma wspólnego?!
To taka nowa swiecka tradycja. Nie wszyscy jeszcze zakumali ze poza jedna organizacja, reszta to karierowicze i nieudacznicy.
Jak powiedzial sensei tow. Wieslaw - socjalizm wytycza kierunki rozwoju ludzkosci.
Nie daj sie sprowokowac Mtklub. Tak trzymac Mtklub.
Napisano Ponad rok temu
MASZ RACJĘ ALE TO CHYBA TEKST DLA KIRINA , KTÓRY WSZCZYNA AWANTURKĘ I ZARAZ ZNIKA UNIKAJĄC ODPOWIEDZI NA PROSTE PYTANIA , NA KTÓRE ZNA ODPOWIEDZ -WSTYDZI SIĘ,ŻE TO PRAWDA.MTklub po kij prowokujesz kolejną durną sprzeczkę na dodatek w temacie o k-kan? Co to ma wspólnego?!
A co do tematu kan to wyczytałem dziś,że niebawem ma być jakieś otwarte seminarium w Centralnym Ośrodku Olimpijskim w Wałczu
Napisano Ponad rok temu
MASZ RACJĘ ALE TO CHYBA TEKST DLA KIRINA , KTÓRY WSZCZYNA AWANTURKĘ I ZARAZ ZNIKA UNIKAJĄC ODPOWIEDZI NA PROSTE PYTANIA , NA KTÓRE ZNA ODPOWIEDZ -WSTYDZI SIĘ,ŻE TO PRAWDA.MTklub po kij prowokujesz kolejną durną sprzeczkę na dodatek w temacie o k-kan? Co to ma wspólnego?!
A co do tematu kan to wyczytałem dziś,że niebawem ma być jakieś otwarte seminarium w Centralnym Ośrodku Olimpijskim w Wałczu
czemu szesc razy??? za pierwszym i ostatnim slychac tak samo.
Napisano Ponad rok temu
Fajna, przyjazna atmosfera...
Bez żadnych prowokacji....;P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli chodzi o instruktorów z Japonii, to na pewno będzie shihan Masahiro Kaneko...ale żeby miało być 4 instruktorów, to raczej małe szanse
Zapraszam, bo to świetna okazja do nauki u najlepszych
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
shihan Kunio Ishizawa
sempai Yusuke Fuji
sempai Toshio Matsuzaki
Jeżeli nikt z instruktorów się nie wykruszy, to będzie jednak ta czwórka
Napisano Ponad rok temu
shihan Masahiro Kaneko
shihan Kunio Ishizawa
sempai Yusuke Fuji
sempai Toshio Matsuzaki
Jeżeli nikt z instruktorów się nie wykruszy, to będzie jednak ta czwórka
Jak dla mnie super. Szczególnie shihan Kaneko - strasznie lubiany w Polsce człowiek, bardzo charyzmatyczny. Treningi, które prowadzi zawsze się podobają, choć często brakuje już sił na "pewnym "etapie ;p. Zdaje się, że uśmiech nigdy ne schodzi z jego twarzy, nawet jak wali potężne lowki.
Shihan Kunio Ishizawa - spec od Iken, Ura-waza oraz bunkai ( zawsze do pokazania zastosowania kata wybiera sobie z pozoru silniejszych od niego "osiłków"...)
Eech, fajnie jest.... Mam nadzieję,że i tym razem sie pojawię razem ze swoja ekipą z klubu ( o ile mnie żona puści - dziecko w drodze ;P).
Jeżeli macie możliwość jechać - też radzę się pojawić. Przyjazna atmosfera, naprawdę warto.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ROZCIĄGANIE :-(
- Ponad rok temu
-
Propozycje obozowe w wakacje KK
- Ponad rok temu
-
Ruch w biodrach
- Ponad rok temu