Ani testy w necie, ani moje doświadczenia z tym suplem nie wskazują by miał cenę nie adekwatną do efektów. Oczywiście efektów do jakich został stworzony, czyli przyrostu masy (o dziwo całkiem suchej i ubitej w moim przypadku) i siły.
Sam piszesz, że głównie chodzi ci o pobudzenie, a jak się spodziewałeś po kreatynie z sodą kopa na treningu to się po prostu zawiodłeś, ale to już nie wina KA
Ale ja broń boże nie spodziewałem się niewiadomo czego :wink: Wiem czego się spodziewać po czystej formie, czego po stacku itp.
Osobiście jednak o wiele lepiej wspominam cykl na mono Kaizena niż na KA Olimpu. Założenia treningowe na obu cyklach były takie same, dieta niemal identyczne, trening podobny (tak więc warunki do "testów" niemal identyczne). A jaka była różnica? Na mono większy wzrost siły niż na KA. Masę również zyskałem lepszą na produkcie Kaizena (nie biorą pod uwagę retencji woda, która i tak była znacznie mniejsza niż sie spodziewałem). Na KA... praktycznie nie czułem żadnej różnicy w porównaniuu do okres "bezkreatynowego".
Może ja poprostu jestem jakiś inny Nie chcę podważać niczyich opinii - po prostu bazuję na własnym doświadczeniu - być może inne organizmy by zareagowały inaczej? Nie mam pojęcia
BTW - skoro w ogólnym rozrachunku nie warto przepłacać to czemu wolisz KA od monohydratu? :wink: Bo wywnioskowałem, że tą formę cenisz najbardziej A poczciwe mono jednak nieco tańsze...
Komfort może i idzie w górę, ale efekty końcowe są bardzo zbliżone ... I nie, nie jest to kwestia finansów, może w najbliższym czasie spróbuje jakiegoś stacka tak by mieć porównanie na własnym organizmie.
Nie miałem na myśli tego, że ludzie stosują czyste formy, bo nie mają kasy na stacki. Pisałem o sobie - gdyby nie fakt, że raz czy dwa razy do roku z oszczędności mogę sobie poszaleć i wydać nieco więcej celem polepszenia wspomnianego wyżej komfortu to z tego korzystam. Podobnie jak Ty uważam, że nie ma powodów by szarpać kieszeń na niewiadomo jak wybajerowane stacki.
Być może to nikogo nie zainteresuje, ale na swoim przykładzie podam własną "ranikng" kreatyn które brałem pod względem wzrostu masy/siły.
1. Storm + Shock
2. Mono Kaizena
3. Cell Pump
4. TCM Olimp
5. KA Olimp / Mono Olimp
xox22 - to zobacz na etykiecie ile mg krety masz w kapsie po prostu :wink: Zazwyczaj 1 kaps ~ 1g kreatyny
Pozdrawiam :wink: