dokladnie. bylem fanem mirka, dopoki nie pojecalem na oboz shido gdzie mielismy porzadny parter. zostalem fanem fedzia :wink:Oszwmorde, brałler wrócił!
spoko. dopoki ktos cie nie wywroci
Wiesz novo, ja lubię i stójkę i parter, ale jakbym nie lubił, to bym nie ćwiczył, liczy się satysfakcja Ale tak naprawdę, to parteru się nie lubi, chyba tylko gdy się go nie ćwiczy, też mi się wydawało, że nie lubię, póki nie zacząłem.
Dlaczego brazylijskie jiu-jitsu jest NAJ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Można to ćwiczyć niemal wszędzie bez potrzeby użycia jakiegokolwiek sprzętu. Na plaży na trawie na dywanie na ziemi i czymkolwiek innym. Dwie osoby zdejmują ubranie i już można ćwiczyć i świetnie siętym bawić. Po zabawie prysznic i na imprezę, do szkoły czy pracy.
Taka sytuacja nie może mieć miejsca u osób trenujących np.boks. Potrzebne rękawice, szczęki a po nawet małym sparingu jest się poobijanym. Kiedy dochodzą kopnięcia to ból nóg jest zagwarantowany. Nie można pobawić się stylami uderzanymi w każdym miejscu tak bez urazowo jak chwytanymi.
Napisano Ponad rok temu
Dwie osoby zdejmują ubranie i już można ćwiczyć i świetnie siętym bawić.
To mi bardziej opis seksu przypomina
BJJ to przede wszystkim technika dostosowana do GI cwiczac bez ubrania zuboza sie wiele technik - nie myl BJJ z SW to dwie rozne rzeczy
Napisano Ponad rok temu
Trochę drożej wychodzi, niż para rękawic...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Maverick marzycielu.
K_P
No, co? Wszyscy tak mówią dopókie trafią na matę i nie posparują z BJJowcami. A potem- zapisują się na BJJ ;-)
Przynajmniej ja tak trafiłem na BJJ, hehe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tzn. na ulicy albo w szkole
W szkole to rzeczywiście realna walka
Napisano Ponad rok temu
robiliśmy walki w klatkach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja własnoręcznie masakrowałem słabszych kolegówFakt, też były u mnie, ale najmocniejsze akcje jakie tam odchodziły, to plucie komuś do trampek
jak zapisujesz się na SW, żeby lać ludzi to jesteś leszczem.Muszę tylko uważać, bo to ostatnia klasa liceum, jak teraz będę się lał i wywalą mnie z budy to... Kiszka Sad
Napisano Ponad rok temu
Kolego... nie oceniaj mnie bo mnie nie znasz. Nie znasz mojej przeszłości ani powodów, czemu coś robię i czemu jakiś jestem. Uwierz mi, nie zamierzam nikogo bić dla zabawy. Paru osobom, które mi zaszkodziły, należy się mała kara :wink: . Nie jestem żadnym leszczem, tylko mam honor i szacunek do samego siebie. Nie wiesz co przeszedłem - NIE OCENIAJ!!!ja własnoręcznie masakrowałem słabszych kolegówFakt, też były u mnie, ale najmocniejsze akcje jakie tam odchodziły, to plucie komuś do trampek
jak zapisujesz się na SW, żeby lać ludzi to jesteś leszczem.Muszę tylko uważać, bo to ostatnia klasa liceum, jak teraz będę się lał i wywalą mnie z budy to... Kiszka Sad
Napisano Ponad rok temu
Już ty się nie bój, poradzę sobienie zrób sobie krzywdy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to nie aikido stary :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja bym tego tak nie nazwał, ale jak kto woli :wink:BJJ to zdecydowanie brutalny i miażdżący atak
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy alkohol oslabia?
- Ponad rok temu
-
Karate Kyokushin i Taekwondo ITF
- Ponad rok temu
-
Jaki styl wybrac jesli ...
- Ponad rok temu
-
Czy jesteś prawdziwym grapplerem ?
- Ponad rok temu
-
mały problem wojownika
- Ponad rok temu
-
literatura potrzebna do pracy licencjackiej
- Ponad rok temu
-
"specjaliści" na vortalu
- Ponad rok temu
-
Kolega Mistyk ma problemy egzystencjonalne!
- Ponad rok temu
-
Jakie są najskuteczniejsze sztuki walki?
- Ponad rok temu
-
urodzeni zwycięzcy?
- Ponad rok temu