walka z trzema przeciwnikami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w tej chwili nie mam dziewczyny.
dzey - z całym szacunkiem, ale skoro forum dyskusyjne jest po to, aby dyskutować, to daj nam dyskutować, ok?
Blizna - masz w swoim życiu takie a nie inne priorytety. rób co chcesz i tyle.
powodzenia.
Napisano Ponad rok temu
dyskutowac o problemach sportowych - a nie o personalnych problemach innych uzytkownikow tego forumdzey - z całym szacunkiem, ale skoro forum dyskusyjne jest po to, aby dyskutować, to daj nam dyskutować, ok?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz jak będziesz coś pisać to każdy może się szyderczo spytać "a skąd ty możesz to wiedzieć?bo napewno nie z doświadczenia".
Nie czepiam się ale powiem Ci chłopie jedno: żałujesz, że kiedyś nie trenowałeś to wygospodaruj sobie czas i się zapisz żebyś na starość nie miał czego żałować. Czas na studiach zaczyna lecieć nieubłaganie i jedynie treningi go opóźniają.
A tak poza tym: co takiego robisz w wakacje, że nie możesz przejść się do sekcji na trening?
Napisano Ponad rok temu
ja nie walczylem z nikim na ostre noze a jednak sie na ten temat wypowiadam i raczej nie mozna mi zarzucic ze mowie bez sensu.. tak samo jak nigdy nie walczylem z 5cioma przeciwnikami na raz na ulicy - ale teoretyczne zalozenia znam i sie z nimi tu dziele (np ustawienie przeciwnikow w linii zeby nie dopuscic do otoczenia/zajscia od tylu)"a skąd ty możesz to wiedzieć?bo napewno nie z doświadczenia".
czasami zeby sensownie sie wypowiedziec wystarczy troche rozsadku - czasami jakis ciekawy pomysl - a czasami mozna sie po prostu podzielic wiedza wyczytana gdzie indziej z osobami ktore nie maja dostepu do takiej literatury (np informacje o gumowej / woreczkowej amunicji - nikt z tego forum z niej nie strzelal ale sa osoby ktore wiedza na jakiej zasadzie to dziala i to opisuja innym)
wiec Panowie - dajcie na luz...
zreszta zaczeliscie bezsensowny offtop
Napisano Ponad rok temu
Po drugie: point well taken :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jadę w niedziele na lotnisko rowerkiem, zamiast skręcić w żwirki dałem prosto w Hynka. No ji sobie jadę, widzę trzech gości, typowe dresiki, w krzakach. No to alert się włącza. Jak przejeżdżałem to wyskakuje gość i mnie próbuje zepchnąć,
Ja kontrolowany przewrót na bok, wstaje i strzał od razu.
Gość leży, jego kumple patrzą i mówi jeden z nich. Przepraszamy, pomyliliśmy cię z kimś. I to mnie dobiło, nawet nie jakieś ej sory, kolo, czy coś, on tak ładnie przepraszamy.
Aż mi sie ich żal zrobiło
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do dziś pamiętam taki widok. Miałem jeszcze pomarańczowy pas, obóz w Okunince, chyba rok 97.
no i Hasło, że jest rozróba na dyskotece i naszych biją. Podbiegamy i widzimy taki oto widok.
Nasz sempai, 164 cm wzrostu stoi na środku parkietu. Obok leży dwóch gości. Trzymają się za japy. Naprzeciwko niego z 10-15 dresów lokalnych.
A on wrzeszczy, który teraz? No i żaden się nie ruszył. 1 vs 17 w sumie.
Dreswo nikt nie uczy walki w tłumie, współdziałania. Bardzo często żaden z nich nie chce byc tym kto akurat dostanie.
To tak jak z obrona przed nożem. Niby sie nie da, a jest wiele przypadków gdzie isę ludzie bronią, no ale to jest wypadowa wielu czynników...
Napisano Ponad rok temu
Niestety jak potrafią współpracować i atakują wspólnie to dużych szans nie mamy.
Parokrotnie biłem się na ulicy (dawno temu jeszcze nawet nie trenowałem) i zawsze było to 2-3 na mnie jednego i tylko raz dostałem łomot od dwóch łebków pewnie z 10 lat ode mnie młodszych którzy zaatakowali razem i bez skrupułów wtedy nie mamy za dużo szans niestety.
P.S. Był to impuls który skierował mnie na trening sw więc w sumie dobrze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Za co?
- Ponad rok temu
-
Kastet
- Ponad rok temu
-
Popełniłem błąd? Stchórzyłem czy byłem odpowiedzialny?
- Ponad rok temu
-
Chiński boks uliczny
- Ponad rok temu
-
Trening "batonem" i jego dzialanie.
- Ponad rok temu
-
Zastosowanie wiatrówki do samoobrony.
- Ponad rok temu
-
aikido na ulicy