Sekciarze!
Napisano Ponad rok temu
Każdy swoim zachowaniem moze dawać zły przykłąd, ale to przecież nie jest tak, że jedna osoba mówiac cos głupiego rzutuje na cały styl......tylko ktoś o małym rozumiku moze sadzic po takich szczegolach całe aikido...
Napisano Ponad rok temu
A, z drugiej strony, dlaczego az tak sie tym przejmowac, co mowia i mysla Mohery?A tak właściwie czemu sie na nas uwzieli a nie na judo czy karate
Każdy swoim zachowaniem moze dawać zły przykłąd, ale to przecież nie jest tak, że jedna osoba mówiac cos głupiego rzutuje na cały styl......tylko ktoś o małym rozumiku moze sadzic po takich szczegolach całe aikido...
Ze niby sie to odbija na oplacalnosci prowadzenia sekcji, czy co?
Psy szczekaja, a karawana jedzie dalej...
Aikido jest przeciez elitarna MA: kazdy MOZE, ale nie kazdy MUSI cwiczyc...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie tylko na nas, czepiają się też jogi i 'tai chiA tak właściwie czemu sie na nas uwzieli a nie na judo czy karate
Napisano Ponad rok temu
nie tylko na nas, czepiają się też jogi i 'tai chiA tak właściwie czemu sie na nas uwzieli a nie na judo czy karate
Bo karate w przeciwieństwie do wyżej wypisanych rzeczy to sport walki :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Wiem, ze karate to SPORT, bo oni chyba wogole przestali sie przykladac do nauki walk ulicznych, a poza tym byly te filmy w stylu "karate kid"
ja sie tylko zastanawiam czemu co czytam gupawego o MA to zawsze dziwnie piszą o nas..... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
A tak właściwie czemu sie na nas uwzieli a nie na judo czy karate
Najgorsze, że to nie jest jedna osoba, która rzutuje na cały styl...
Napisano Ponad rok temu
Bo to jest zakulisowe działanie układu. Tych, którzy rozpowiadają błędne i złośliwe opowieści o braku ulicznej skuteczności aikido. :wink:(...)ja sie tylko zastanawiam czemu co czytam gupawego o MA to zawsze dziwnie piszą o nas..... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
....ja sie tylko zastanawiam czemu co czytam gupawego o MA to zawsze dziwnie piszą o nas..... :twisted:
Widocznie dajecie ku temu preteksty :wink:
Napisano Ponad rok temu
Na to pytanie było już chyba odpowiadane kilka razy... Znajdź mi stronę judo, która twierdzi, że judo jest sposobem na uczynienie całej ludzkości jedną rodziną albo że pozwala kontrolować umysł drugiej osoby.A tak właściwie czemu sie na nas uwzieli a nie na judo czy karate
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ci którzy nie piszą takich rzeczy - mają (generalnie) spokój. Proste
Coś w tym jest ja nie piszę takich i innych rzeczy i w sumie mam spokój. Przynajmniej tak mi się wydaję
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Raczej psychicznej :wink:pani zajmujaca sie higiena psychologicznej sfery zycia...
Napisano Ponad rok temu
- Poproszę o papier do dupy.
- Nie mówi się papier do dupy tylko papier toaletowy.
- Dobrze, poproszę papier toaleowy. Aha, jeszcze mydełko.
- Toaletowe?
- Nie, do twarzy!!!
Napisano Ponad rok temu
Szkoda, że nie widzisz różnicy między psychologią a psychiką. Prof. Miodek postawił kiedyś taką tezę o analfabetyźmie wtórnym i analfabetyźmie użytkowym :wink:Przychodzi policjant do sklepu
- Poproszę o papier do dupy.
- Nie mówi się papier do dupy tylko papier toaletowy.
- Dobrze, poproszę papier toaleowy. Aha, jeszcze mydełko.
- Toaletowe?
- Nie, do twarzy!!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Staż z Pascalem Durchon 5-6 maja 2007r.
- Ponad rok temu
-
Niby te same ikkyo a jednak inne...
- Ponad rok temu
-