s*******y
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokladnie to samo pomyslalem :?nie jestem w stanie pojąć jak bardzo spierdolony umysł trzeba mieć, toż to sie we łbie nie mieści :? żeby coś takiego zrobić
Napisano Ponad rok temu
Szkoda pedałów. Serio.A tą trójke to do celi z pedałami
Dlaczego chłopak zginął? Powód jest prosty: bo chujkowi z nożem wydawało się że jest okazja zajebać kogoś bezkarnie. Innymi słowy zabił sobie dla rozrywki.
To teraz sobie wyobraź kogoś z tak zjebaną psychiką w pierdlu. Ktoś go będzie cwelił? Nie sądzę. Myślę że taki chujek bez zahamowań będzie sam cwelił innych. Jak mu się znudzi zabijanie.
Tak więc niestety ale ja myślę że w pierdlu to oni zrobią karierę. Jedyne sensowne rozwiązanie to po prostu zlikwidować śmieci. W zasadzie to ja jestem przeciwko karza śmierci, ale w tym przypadku to cokolwiek innego wydaje mi się bez sensu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kiedys miałem akcje ze lecial na mnie typ z kosa najebany jak messershmitt i przez pewien czas myslałem ze mogłem nie spierdalac a dzis mysle ze jak bym nie spierdalał to bym nie napisal tego posta
szkoda chlopaka i tyle bo w e 3 i z kosa to kazdy cwel sie robi grozny
zabetonowac im dupy i szpilki w oczy skurwielom :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
uff sie wyzyłem
naprawde mozna sie ponapierdalac nawet jak ktos jest zjebem dla rozrywki a nie w obronie ale nakurwianie ludzi z noza to przesada
Napisano Ponad rok temu
Lepiej nie betonowac, zeby w wiezieniu mogli byc cwelami.zabetonowac im dupy i szpilki w oczy skurwielom :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tą trójke to do celi z pedałami
niewatpliwie tam trafia albo juz trafili, bo nie dosc ze dali sfilmowac swoje mordy, to jeszcze wsiedli do samochodu ktorego rejestracje bez watpienia takze udalo sie sfilmowac...
jak ogladam takie filmy zastanawiam sie kto zniosl kare smierci ewentualnie roboty przymusowe.
podobny material widzialem kiedys z naszym rodzimych ulic, tyle ze obylo sie bez noza - kilku drecholi szlo sobie w nocy ulica i lali kazdego kto szedl z naprzeciwka. tak samo jak tutaj, byli tak blyskotliwi ze robili to na oczach operatora monitoringu ulic zdaje sie.
Napisano Ponad rok temu
niech mu ziemia lekka bedzie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet jeśli byli to "normalny", "pijany" człowiek by tego nie zrobił...Ciekawe czy byli wstawieni chyba tak... bo chyba nikt kto ma chociaż trochę rozumu nie zrobiłby czegoś takiego, jeszcze nożem???? brrr.
Napisano Ponad rok temu
Ci skurwiele prawdopodobnie pujdą do więzienia, będą sobie żyli na koszt podatników i nikt ich tam nie ruszy... Taka jest niestety smutna prawda... W pierdlu są cweleni kolesie którzy są gwałcicelami, pedofilami (ew. byłymi policjantami) a skurwysyny bez zasad i skrupułów zwykle sami zajmują się cweleniem innych osadzonych... I tak dobrze, że to nie w Polsce bo jeszcze by się ze strażnikami dogadali i mieli by wódke, piwo, prochy na zawołanie (ostatnio słyszałem że doszło do tego że im panienki do pokoju odwiedzin wprowadzają, takie z pod latarni co zbyt drogo nie biorą...)
Brak słów..........................
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jeb**e dresiarstwo
- Ponad rok temu
-
czy warto podejmowac walke pod wplywem ...
- Ponad rok temu
-
Pijany 16-latek zranił nożem w Berlinie 28 osób
- Ponad rok temu
-
Charyzma i pewność
- Ponad rok temu
-
KO
- Ponad rok temu
-
Nowy moderator (?)