Uda
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja preferuję jumping, czy jak kto woli żabki, przysiady, no i oczywiście przysiady z wyskokiem, bo wtedy żadna sztanga niepotrzebna .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr 8)
Napisano Ponad rok temu
zajebiste ćwiczenie na tył ud w warunkach domowych to unoszenie tułowia z podłogi-ktoś musi usiaśc ci na łydkach(musisz podłozyc sobie jakiś koc pod kolana bo strasznie bolą jesli bedziesz robił to na gołej ziemi), z kleku opuszczasz sie na podłogę tak aby położyc sie na brzuchu i udach, na poczatku podpierajh sie rękami bo robi się to starasznie ciezko, z czasem postaraj się robic to bez pomocy rąk, wyczuj tez zakres ruchu-na poczatku nie ma mowy żebyś opuścił się na podłoge bez podpierania, ale nie przejmuj sie i walcz!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatecznie można jak ja jeździć wyczynowo na nartach przez jakieś 18 lat obecnie mam 63 cm, ale już jakieś 10 lat nie trenuję za to zacząłem bjj co mnie zajebiście pasi
a jakim klubie jezdziłes??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- na szerokosc ramion
- szerzej
- weżej
- z jedna noga z przodu.
Do tego mozesz kombinowac z ustawieniem stop - rownolegle lub palce na zewnatrz.
Na rzezbe - duzo powtorzen i czesto - spalasz wtedy wszystko dookola i miesnie sie uwidaczniaja (przysiady, rower(ek)). Na mase - coz - proponuje staranne technicznie serie w zmiennych ustawieniach po 30-40 powtorzen wykonywanych wolno (np w ciagu 4 sek caly przysiad) . Jesli to dla Ciebie malo - zwiekszylbym ilosc serii przysiadow z noga z przodu - bardziej ja mecza, bo tylna jest bardziej dla podporu. Takich serii tyle ile zrobisz poprawnie technicznie. Mozesz dodac dla urozmaicenia wykroki w przod. Oczywiscie robimy z min 1 dniem przerwy. Taki plan musisz przygotowac pod siebie - swoje mozliwosci - nikt Ci tu niczego gotowego i na 100% skutecznego nie wymysli, choc pewnie znajdzie sie ktos kto zna sie na tym lepiej - sam chetnie przeczytam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
trening w mrozie
- Ponad rok temu
-
Rozciąganie do szpagatu
- Ponad rok temu