w parku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak ty trenujesz 5 lat karate, a kumpel 8 lat i zadajesz pytanie czy najebalibyście dwóch pijanych gości to ja nie ruzmiem poco wy w ogóle trenujecie.Co sądzicie o tym czy opłacało by się ich uspokoić i im wpierdolić ?? Mieli oni coś 70kg i 80 kg ? ja my po 60 kg ? Jak to oceniacie jakie szanse i wogóle ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio siedziałem z kolegą w parku miejskim. Ja ćwicze 5 lat karate, a kumpel 8 lat. Podchodzi do nas dwóch starszych gosci około 40 lat pijani i wkurzeni na maksa. I mówią, żeby dac im cygara. A my nie palimy a oni " to macie problem bo macie wpierdol" . A mój kumpel jest nerwowy i odrazu wstał aby ich uspokoić butem w czapkę. A do mnie gośc się coś darł. I w pewnej chwili tak jak by nic sie nie stało odeszli od nas i poszli w swoją stronę. Co sądzicie o tym czy opłacało by się ich uspokoić i im wpierdolić ?? Mieli oni coś 70kg i 80 kg ? ja my po 60 kg ? Jak to oceniacie jakie szanse i wogóle ? pozdrawiam
Ciach...Podchodzi do nas dwóch starszych gosci około 40 lat pijani i wkurzeni na maksa.
Dwóch starszych gości, którzy sami sie przewracają.
Ciach...A mój kumpel jest nerwowy i odrazu wstał aby ich uspokoić butem w czapkę
Tj. high kickiem, czy innym mawashi geri jodan? Brawo :roll:
Co sądzicie o tym czy opłacało by się ich uspokoić i im wpierdolić ??
Tj. najpierw ich uspokoić a potem im wpierdolić?
Jak to oceniacie jakie szanse i wogóle ?
Jak byli pijani to byście im najprawdopodobniej wlali.
Tylko po co? (Ryzykować)
Napisano Ponad rok temu
Uspokojenie przez wpierdol... klasyczne.
Tj. najpierw ich uspokoić a potem im wpierdolić?Co sądzicie o tym czy opłacało by się ich uspokoić i im wpierdolić ??
Napisano Ponad rok temu
A serio to po co o takie głupoty pytasz?
Obeszło się bez walki?
To sie powinieneś cieszyć!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sorki za mały OT :wink:
Napisano Ponad rok temu
Park to niebezpieczne miejsce pamiętajcie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znam ludzi którzy ważą podobnie a potrafia niezły łomot spuścić. Wiem że nie jestes laikiem ale twój komentarz jest godny laika.Ach... dzieci, dzieci... albo macie po 12 lat i wazycie 60 kg, albo jestescie zlekcza wychudzeni.
Napisano Ponad rok temu
Czarny_Tygrys napisał:
Ach... dzieci, dzieci... albo macie po 12 lat i wazycie 60 kg, albo jestescie zlekcza wychudzeni.
Znam ludzi którzy ważą podobnie a potrafia niezły łomot spuścić. Wiem że nie jestes laikiem ale twój komentarz jest godny laika.
bardzo dobrze zauwayles
8 lat karate? i kolega chciał bić pijaków? albo te 8 liczyłeś miesiącami, albo po prostu macie nierówno w bani. Swoją drogą jak czytam ten topic, to zastanawiam się, czy przypadkiem nie założyć nowego- "kartka z mojego pamiętniczka"- dzisiaj mnie zaczepił chłopiec, ale odszedł, co o tym sądzicie? dobrze, że odszedł?
dobrze kolega zauwazyl pisza to osoby nie dojrzale
Napisano Ponad rok temu
Odpuszczanie takim pijanym debilom którzy szukają zaczepki z szczupłymi chłopakami (pewnie myśleli że trafi na leszczy) nie jest postawą ani rozsądną ani godną naśladowania.
Z ludźmi na poziomie można rozmawiać i dojść do porozumioenia, ale z chujami co mówią "to macie wpierdol" to się nie ma co bawić i machać nogami pokazowo.
Takim prostakom trzeba po prostu wpierdolić.
Ja rozumiem że tak może zachować się niedojżały małolat ale nie 40-leni facet.
Takiemu po prostu trzeba połamać kulosy i obić jape żeby więcej nie zaczepiał ludzi.
WKURWIA MNIE TO ŻE CZŁOWIEK NIE MOŻE W TYM KRAJU SPOKOJNIE PRZEJŚĆ SIĘ PO ULICY I ZRELAKSOWAĆ BO ZAWSZE JAKIŚ CHUJ SIĘ ZNAJDZIE CO SZUKA ZACZEPKI.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Takim prostakom trzeba po prostu wpierdolić.
kontur17 lamiesz nalogowo regulamin nawolujac otwarcie do przemocy, nie wiem gdzie sa moderatorzy tego dzialu zeby zamykac takie pojebane topiki z serii "czy oplacalo sie im wpierdolic? tak tak, takich trzeba napierdalac dopoki jucha im cieknie z pyska". widac maja juz w dupie dzial "ulica", a podobno nie sa chlopcami na zawolanie i posylki z tego co kiedys wyczytalem w podobnej sytuacji (a nie robia tego co do nich nalezy).
pozdro
Napisano Ponad rok temu
A tak poza tym masz racje... co do tematu zasadniczego
Kontur17 - A wiesz jak sie to moze skonczyc .. pijany (czyt. o obnizonym rozpoznawaniu skutkow swoich czynow) menel wyjmie kuchenny noz i ci go wsadzi w bebech ... i koniec twojego chojrakowania...
Przede wszystkim nalezy dazyc do rozwiazania sporu metodami POKOJOWYMI... a nawet odejsc szybkim krokiem od pijaczkow ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ruska armia
- Ponad rok temu
-
Warszawa
- Ponad rok temu
-
Okulary
- Ponad rok temu
-
Pytanie
- Ponad rok temu
-
głupie baby
- Ponad rok temu
-
STEREO
- Ponad rok temu
-
Opanować strach
- Ponad rok temu
-
Co zrobić jak spotka się sku***a który może mieć AIDS?!
- Ponad rok temu
-
Lać czy nie lać - O to jest pytanie?
- Ponad rok temu
-
Bitbule i bajsbole
- Ponad rok temu