odżywianie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr 8)
Napisano Ponad rok temu
dietka nie zastąpi wypoczynkuWiem ze moze za bardzo sie forsuje ale ja nie umiem powiedziec sobie stop jezeli chodzi o treningi. A jakas dietka?
Napisano Ponad rok temu
Dodatkowo polecam napoje izotoniczne które są wręcz konieczne przy bardzo dużym wysiłku.
Jeśli na prawdę bardzo dużo ćwiczysz są wysoce wskazane, ja trenując 6 razy w tygodniu po 2-3 godziny dziennie nie wyobrażam sobie aby ich nie używać. Polecam bo szybko regenerują organizm.
Ważny jest też sen.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
pzdr :-)
Napisano Ponad rok temu
Natomiast co do napojów izotonicznych to ja piję głównie izostar(grejfrutowy mi bardziej smakuje :wink: ) Koszt w Łodzi to około 30 zł za puszkę koncentratu który wystarczy na rozwodnienie z 5 litrami wody.
Mi osobiście wystarcza to na 10 treningó ja zawszę pije go po treningu żeby organizm się zregenerował.
Oprócz izostaru jest jeszcze trochę tańszy izoplus się chyba nazywa i kosztuje około 20 zł jednak wypiłem tylko 2 puszki i wróciłem do izostara bo wydaje mi się że jest leprzy.
pozdro :wink:
Napisano Ponad rok temu
To jest poprawny link http:// www . sfd . pl / temat173140 / tylko pousówaj spację bo jak wpisywałem ten adres to właśnie tamta stronka występowała :? sorry za OT
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wpisz w google: Robimy mase - fakty nie mity by qaz
To co Ci chciałem przesłać to pierwszy link. Mam nadzieję ze to pomoże;]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanie - bieganie a tłuszcz i mięsnie
- Ponad rok temu
-
Pytanie o Lekarza sportowego