Pamiętam jak na zgrupowaniu W.Kwieciński powiedział, że wita DB z powrotem i wszyscy się ucieszyli.
To był smiech przez łzy czu uśmiech sardoniczny?
Napisano Ponad rok temu
Pamiętam jak na zgrupowaniu W.Kwieciński powiedział, że wita DB z powrotem i wszyscy się ucieszyli.
Napisano Ponad rok temu
Jakoś tak czuję, że masz rację.[...] Krzyżyk na drogę [...]
Napisano Ponad rok temu
no ja nie zaprzeczam, że coś takiego miało miejsce ale to było pod publiczke :wink: i WSI nie miało miejsca no chyba, że należałem i nawet o tym nie wiedziałem :roll:Niezupełnie ... Pamiętam jak na zgrupowaniu W.Kwieciński powiedział, że wita DB z powrotem i wszyscy się ucieszyli. DB też tam był.
Napisano Ponad rok temu
A ja to widziałem :roll:no ja nie zaprzeczam, że coś takiego miało miejsce ale to było pod publiczke :wink: i WSI nie miało miejsca
Napisano Ponad rok temu
Koledzy troche optymizmu
Napisano Ponad rok temu
Aaa, tego to nie wiem. A bo to widać co komu w głowie się kotłuje? :roll:... i co wszyscy 8O ....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem, ale ten mowi, że wita z powrotem, a ten kiwa głową. Z resztą po co wtedy przyjechał.wiesz to było raczej na zasadzie tym uchem wleciało a tamtym wyleciało, powiedzmy, że zgoda jest między panami ale współpracy to już nie będzie, przynajmniej nie takiej jak kiedyś
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakieś szczegóły można przytoczyć?TAK JAK NAJBARDZIEJ, to był jeden z celów tego seminarjum
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy Jorga jest autorem Meikyo? Giro!Czy ktoś mi może napisać czy do listy kata Fudokan poniżej Jorga dołożył jakieś nowe kata?
1. Heian-Oi-Kumi 2. Taiji shodan/nidan 3. Kaminari 4. Meikyo (Rohai) shodan/nidan 5. Kanku-oi-kumi 6. Shyriki 7.Seisan 8. Sanchin 9. Washi-no-mai
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A czy Jorga uczył, czy tylko kazał zrobić?Setsubama-yama, w skrócie setsu. To kata akurat mnie się podobało, jak również moim kolegom z goju-ryu.
Napisano Ponad rok temu
A czy Jorga uczył, czy tylko kazał zrobić?
Napisano Ponad rok temu
Jak za starych japońskich czasówA czy Jorga uczył, czy tylko kazał zrobić?
Wtedy, a był to rok 1994 bodajże, to uczył, na paru innych stażach przerabiane dokładniej były tylko fragmenty.
A później to już normalnie. Jednorazowa demonstracja i jechane...
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu