dresiarstwo :/
Napisano Ponad rok temu
I powracajac do tematu zgodze sie z Krzykiem ze nie kazdy "gosc w dresie to dres"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
OSS
Napisano Ponad rok temu
Co do sytuacji w tym temacie- moim zdaniem utarło się wśród ludzi, że dres to znaczy niebezpieczeństwo, bandzior, zlodziej. Kolejny głupi stereotyp krzywdzący wiele osób, którzy tacy nie są, jednak nosząc dres wydają na siebie wyrok w postaci takiej opinii. Uważam że każdy incydent i każdą osobę w takich sytuacjach należałoby rozpatrywac indywidualnie czy to 'dres', czy też dres:)W skrócie: wstrzymajmy się z generalizacją...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale kumacie dres to dres i bandzior moze być jednym i drugim ale nie musi być oboma jednoczesnie...
5 lat spędziłem studiując filozofię - i po co, skoro nic z tego nie rozumiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Qrcze jestem dresiarzem
Napisano Ponad rok temu
ale kumacie dres to dres i bandzior moze być jednym i drugim ale nie musi być oboma jednoczesnie. jak ktos mowi dres to mysli o bandziorze bo akurat w ogole nie chodzi w dresach wiec dres kojarzy mu sie tylko z chuliganem. jak ktos pracuje na ulicy to mu sie plyta bedzie kojarzyla z chodnikiem a piratowi komputerowemu z nagrywarkoł cd kumacie?
A człowiek w dżinsach(nie wiem jak sie pisze) i swetrze lub skórze nie może być bandziorem, to tak samo jakby ludzi chorych którzy muszą brać sterydy by żyć porównać do koksików i zielarzy do palaczy zielska, ten drugi przykład mi sie nie udał.
takie uogólnianie jest bardzo krzywdzące i wg. mnie stosują je ludzie którzy mają jakieś kompleksy(problemy) lub ludzie którzy sie nie interesują niczym oprócz odpękania swojego i oglądania godzinami piorącej mózg telewizji.
Napisano Ponad rok temu
ale kumacie dres to dres i bandzior moze być jednym i drugim ale nie musi być oboma jednoczesnie...
5 lat spędziłem studiując filozofię - i po co, skoro nic z tego nie rozumiem
Teraz pewno zalujesz,ze nie poszedles na kierunek:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
DRESY GORA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
DRESY GORA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O kurwa...
... jak myślicie, czy ja się mogę już domagać renty? Przepracowałem w ekstremalnie szkodliwych dla zdrowia warunkach :roll:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jebane bydło
- Ponad rok temu
-
Duł po ucieczce :(
- Ponad rok temu
-
Co o tym myślicie?
- Ponad rok temu