dresiarstwo :/
Napisano Ponad rok temu
2. Zapomnij o tej matce z dzieckiem, przeciez nie ma chyba nikogo tak zdesperowanego zeby zaczepic matke z dzieckiem malym
3.To wszystko (jak juz wspominalismy wyzej) nie zalezy od dresu, lecz od psychiki. Ktoś niewyzyty chce sie zabawic, albo nie ma kasy na pierdoly, i musi jakos sobie poradzic.
4.Bandziory okradaja w dresach bo szybciej moga uciekac przed policja jak sie zjawi
Napisano Ponad rok temu
Albo 18latek dostający placka i uciekający przed chuderlakiem w okularach :roll:obra tylko ze puźniej to jest tak że jak pobity zostanie koleś to się skarży że dostał w łeb od silniejszych bo się nie mógł obronić i wtedy dopiero jak taki 16tek dostanie po głowie to zmienia zdanie i chciałby pewnie chętnie żeby ktoś z innych zainterweniował w sprawie dresów. Wkurza mnie takie gadanie Confused
w kupie siła mówisz chyba "Kiepskich" sie naoglądałeś o czym ty mówisz, jeżeli twoi koledzy z którymi sie bujasz są tacy jak ty to w piaskownicy od grupy dzieci byście dostali bo jeden by oberwał grabkami a reszta by uciekała przeskakując ławki i płoty bo ten mały jest za brutalny i z ofiary której chcieliście zabrać lizaka stał się agresywnym napastnikiem.
Kobieta z dzieckiem- to mówisz chyba o sobie bo mało ludzi lubi dorosłych:roll: facetów chodzących z małymi dziećmi :roll:
ulga 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
za plecami nie chce mieć nikogo oprucz ściany i banda dresów nie miała by powodów żeby mnie zatrzymać, jak sie jest kozakiem to trzeba sie pogodzic z tym że raz raz dzielisz a raz dostajesz c'nie?
pzdr
Napisano Ponad rok temu
za plecami nie chce mieć nikogo oprucz ściany
no sory ale to ja sie pytam czy to forum samobujcuw :roll:
i przy okazji
- cześć ściana jak się masz
- a cześć, spoko ktoś wczoraj pomylił mnie z homo sapiens :twisted:
Napisano Ponad rok temu
A ten dowcip wielce wyszukany boki zrywać
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Czy moze tylko ja nie zrozumialem tego dowcipu? Niech mnie ktos oswieci bo w nocy nie usne
Napisano Ponad rok temu
ty purysto językowy pamiętasz co sam zacytowałeś jak nie to sobie przeczytajTo jest króliczek. Skopiuj króliczka do tekstu swojego podpisu po to ażeby pomóc mu w dominacji nad światem.
FU
Napisano Ponad rok temu
kurde czy tutaj nie da się nieoftopować?
Napisano Ponad rok temu
A jak juz ktos zauwazyl wszystko co zostalo tu napisane na ostatnich kilku stronach to juz offtop... Bo coz innego mozna napisac? Swoje zdanie o Twojej sytuacji kazdy wyrazil juz chyba i nie sadze, zebys kogos przekonal do zmiany pogladu
Napisano Ponad rok temu
moją sytuacje napisałem w innym poscie. Ten nie jest muj. :?
Napisano Ponad rok temu
Co do dresów to już chyba wszystko zostało ustalon, jest to niemozliwe ograniczac ich do swojego podworka, zeby nie przychodzili na nasze. Czlowiek wolny jest.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do dresów....zachowanie tez nie zalezy od ubioru, chyba ze ktos sie poczuje odwazniejszy w dresie (debilizm?) czlowiek jest jaki sie wychowal, lub go wychowali i zalezy tez od otoczenia i warunkow w jakich sie wychowal. Przy kumplach odwaga tez wzrasta zapewne, ale tacy narazaja sie na kiepskie opinie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jebane bydło
- Ponad rok temu
-
Duł po ucieczce :(