dresiarstwo :/
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mozesz interweniować podłączając ławke pod prąd i po sprawie, albo załóż komitet walki z dresami, jak nic jeszcze nikomu nie zrobili to o co chodzi :roll:
Czekam na wypowie śledzika bo on jest specem od takich spraw
pzdr
Napisano Ponad rok temu
czy interweniujecie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr 8)
śledzik czekamy na naprawde flachowa odpowiedź :wink:
Napisano Ponad rok temu
qba, w kupie siła. Dobrze jest miec kilku kumpli za plecami bo samemu to wiesz można jedynie powonchać kwiatki od spodu. innej rady na to nie widzę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To zalezy od czlowieka, ja leje na tych zuli/dresow z mojego podworka i wszyscy ©happy !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tego nie rozumiem, może nie chcę, może nie umiem....dobra tylko ze puźniej to jest tak że jak pobity zostanie koleś to się skarży że dostał w łeb od silniejszych bo się nie mógł obronić i wtedy dopiero jak taki 16tek dostanie po głowie to zmienia zdanie i chciałby pewnie chętnie żeby ktoś z innych zainterweniował w sprawie dresów. Wkurza mnie takie gadanie :?
Śledzik napisz coś jeszcze odnośnie dresów, bo ja nie wytrzymam ciśnienia i pójde na miasto klatki schodowe przeszukać w nadziei znalezienia ludzi w ortalionach... a wtedy... no właśnie wtedy nie wiem co zrobić, bo nie napisałeś (albo nie zrozumiałem). Mówie poważnie.ale jak idzie matka z dzieckiem albo dwojkoł to ma czasem cztery albo sześć nug do wziecia za pas
A tak dla znawców tematu, to w tych swoich tekstach masz coś z Rzozia. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ludzie boja się wyjść na ulice a wy sobie kabaretki z tego urządzacie :?
qba, w kupie siła. Dobrze jest miec kilku kumpli za plecami bo samemu to wiesz można jedynie powonchać kwiatki od spodu. innej rady na to nie widzę
A top nie ty wyskoczyłeś do dwóch gości na ławce i chciałeś pobić okularnika? Dobrze że uciekłeś to nie wąchasz kwaitków od spodu. I weź zainstaluj worda bo normalnie nie wytrzymuję takich błędów a nie jestem wojującym polonistą.
A co do dresów. Teraz już nie są tacy jak kiedyś. Mniej odważni i agresywni. Spokojnie przechodzę obok nich (mimo tego że wyglądam jak metal), a na słowne zaczepki nie reaguję bo po co się męczyć przez kogoś o IQ<20
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jebane bydło
- Ponad rok temu
-
Duł po ucieczce :(
- Ponad rok temu
-
Co o tym myślicie?