a ty partyzant to sory, ale troche jesteś za brzydki żeby wypowiadać się w moim temacie na temat doła
Śledzik przeginasz... Widze, że się na chłopcach znasz.
Napisano Ponad rok temu
a ty partyzant to sory, ale troche jesteś za brzydki żeby wypowiadać się w moim temacie na temat doła
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czlowieku,pisz dalej na budo...i to jak najwiecej[całokształt]
Napisano Ponad rok temu
To dobrze że chuhneles mu w twarz dymem a nie po posiłku bo byś teraz pisał że powaliłeś go swoim oddechem a tak uniknełeś nieszczescia w zamian za placka.do wszystkich: od chuhania w twarz jeszcze nikt nie umarł. Co innego puscic komuś dymka a co innego potraktować go z liścia jak szmatę Confused
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
znaczy byl na 3 trenigach zapasow i 7 karateOtuż trenowałem swego czas trochę zapasów i kilka miesięcy karate. ogólnie staram się prowadzić sportowy tryb życia.
Napisano Ponad rok temu
Śledzik ja mam 15 lat i napewno nie zrobiłbym takiej głupiej rzeczy jak ty, a jush napewno nie pisałbym o tym na jakimkolwiek forum.
Napisano Ponad rok temu
Ty chyba naprawde nie jestes zbyt kumaty....prawda?Ja nie ulegnę i tematu na pewno nie będę chciał zamknac. Dzięki adam że trzymasz moją stronę.
OMFG...kocham to foruma ty mesjasz to chyba na proroka sie nie nadajesz bo to co zwieszczasz to się do niczego chyba nie nadaje :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no dzieki ze mnie,totalnego nooba na tym forum,uswiadomiles...mesjasz to nie jest czateria wiec pilnuj sie zeby nie off topić, regulamin to regulamin dobrze było by go zakumać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tyle ze umieszczenie tego tutaj to nie kwestia odwagi....po prostu liczyles ze Cie poklepiemy po glowce,powiemy ze my tez tak mamy i ze nie zachowales sie jak cipa...ok ale ja przynajmniej miałem odwagę o tym napisać. na pewno każdemu się zdarzyło mniej lub bardziej nie korzystne zdarzenie. Czasem sie nie myśli jakie to będzie powodować konsekfencje i rzucajac śnieżka możemy zwalić komuś na głowę lawine. Mysle nad tym cały czas i to też wydaje mi się coraz bardziej smieszne.
A Twoja mądrosc zyciowa to chyba nie tylko dla mnie, bo wieje w tym temacie aż łeb urywa.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu