KB + siłka
Napisano Ponad rok temu
A więc tak sprawa jest tego rodzaju, że trenując KickBoxing 5 razy w tygodniu czas na siłke mam tylko w weekend No i właśnie mi jakos doradzicie bo chciałbym normalnie trenować pon-piatek kicka no a na siłce wyrobic neico sily, tylko czy 2 razy w tygodniu to nie zbyt mało Aha no i w gre wchodzą suple ale nie chce przybrać na masie tylko na sile ( jestem suchy waże lekko ponad 60kg 186cm ), i co mi polecicie żebym nie urósł tylko tak jak mówie siła sie dla mnie liczy (poza szybkoscia oczywiscie). Jaka dieta czy coś też niemam pojęcia...
Z góry thx za pomoc i z góry thx jezeli mnie zjebiecie ze taki temat juz byl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Więc tak no wiesz jeśli miałbym wybrać to wole KB proste Ale no jak mówie suchy jestem ( czyt. mało silny) i pasuje troche napukać w mieśnie, z tym, że niechce urosnąc, neichce masy bo niechce stracić na szybkosci... 8) Myślałem żeby w Soboty ćwiczyc jakies partie mięśni a w Niedziele kolejne jakieś tam. No i żarł bym jakiegoś tam supla żeby troche przyspieszyc ten proces :) i sysko było by pieknie... no a w przyszłości moze troche nad rzexba pomysle.... no ale poki co da sie tak jak mi sie marzy ? czy 2 x tydzien to zamalo ?
Napisano Ponad rok temu
Bo mi sie przypomniało,że na klateczke to 45 kg "kajakiem" biore. Kajakiem dlatego,ze lewa reka duzo slabsza od prawej.
No 45 słabo bardzo nie
Napisano Ponad rok temu
Wpierw to ci radze ulozenie diety. Sam musisz to zrobic opeirajac sie na dostepnych materialach w necie. Pozniej radze ci zrezygnowac z 1 treningu kb w tyg. Np ze srody. W ten dzien bedziesz mial silke. Drugi trening silki mzoesz sobie dodac w sobote. Niedziele to dzien restowy(nic nie cwiczysz, nabierasz sil na nowy tydzien treningowy) W ten sposob bedziesz mial 6 treningow ale juz w sensowniejszy sposob ulozone. Jesli jednak chcesz miec efekty to pomysl o diecie i suplach. Inaczej bedziesz wyczerpany organizm mial po tylu trenach....a w tym wieku(dojrzewania) moze to sie zle skonczyc dla ciebie.
Napisano Ponad rok temu
Tez tak własnie myslalem, ale qrde niechce zabardzo rezygnowac z treningow , na silke moge kiedy chce w sumie ale proste ze przed treningiem KB niema co bo bede super wyczerpany no chyba ze po silce jakis life energy i na trening KB ? No suplach sie nieznam i na diecie tez niebardzo. POczytam na necie ale jak co to bede pisal...
Napisano Ponad rok temu
Wiec tak KB x5 i siłke moge mieć ile chce i kiedy chce No to co mi polecicie abym niezabardzo urósł a za to był silniejszy... i cos na koncentracje , energie do nauki typu life energy... Ale głownie to ile tej siłki i jakie suple ? Na necie szukałem ale z niezbyt dobrym skutkiem... Poprostu neiznam sie.Przydałaby sie tesh jakas dietka dobra...
Bardzo dziekujeeee za wszelkie porady i czekam z niecierpliwoscia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
zapalenie ucha srodkowego
- Ponad rok temu
-
Stykną pompki?
- Ponad rok temu
-
zakwasy tysiąclecia-mam sie martwic?